Hvad slags vakuum er bedst for trapper?

August 6

Trappe støvsugning er en vigtig del af rengøring, hvis du bor i en multilevel hjem. Trappen er brugt mange gange hver dag af folk bærer alle former for fodtøj, så det er vigtigt at fjerne alle snavs og grus, før det fører til forringelse af din trappe overflader. Men trappe støvsugning er også farlige, så slags vakuum du skal bruge er en, der lader du rense dine trapper korrekt i sikkerhed.

Håndholdt støvsuger

Den indlysende fare ved støvsugning trappen er, at du vil falde ned dem. Så, at vælge et vakuum til at rense dem handler om at minimere denne risiko. En håndholdt renere er et oplagt valg. Der er ingen lange slanger at rejse, og du holder hele renere, så du ikke behøver at bekymre sig om bidder af det falder ned ad trappen, tager lunser ud af væggen på vej. Endnu værre er potentiale for renere at trække dig ned ad trappen. Det er dog vigtigt at vælge en håndholdt renere kraftfuld nok til at rense dine trapper grundigt. Det er også vigtigt at bruge en med en sprækkemundstykke og ideelt set, en lille afstøvning pensel. Disse kan du rengøre den trappe løber meget kanter samt fjerne støv fra tilstødende hårde overflader. Nogle håndholdte støvsugere har desuden et visir, som tillader dig at støvsuge trappe risers så let som trappetrin.

Oprejst vakuum

Hvis du bruger en opretstående støvsuger, er den sikreste måde at vakuum trapper til at starte fra bunden og arbejde dig op. Dette sikrer slange og strømkabel er altid bag du hviler intet på en højere slidbane med potentiale for at falde ind i dig, hvis bankede ud af balance. Du kan støvsuge trappen sikkert med en opretstående, men det er afgørende at sugeslange er lang nok til at tillade vakuum til at forblive på gulvet i bunden, indtil du har støvsuget både top slidbanen og landing linker det til den næste historie af dit hjem. Slangen bør ikke blive strakt til yderste, eftersom det er akavet og potentielt farlige.

Dunk tomrum

Den bedste form for dunk støvsuger til rengøring af trapper er en, der kan stå på sin bagside. I denne position er der ingen fare for det bevæger sig som sine hjul ikke er i kontakt med trappetrin. Det betyder, du kan sikkert placere det på trappetrin bag dig, mens du bevæger dig opad. Igen, er sikkerhed altafgørende. Beholderen må aldrig placeres på en slidbane over dig. Hvis det overbalances aarsagen, kunne det slå dig tilbage ned ad trappen.

Central vakuum System

En central vakuum system er en meget sikker måde at vakuum trapper. Der er ingen kardæsker eller oprejst maskine at bekymre sig om. Du blot vedhæfte den centralstøvsuger slangen til en af systemets fjorde, Vælg dysen du ønsker at bruge og starte støvsugning. Men det er stadig sikreste at starte fra bunden og arbejde opad. Central støvsuger har meget lange suge slanger, og det er bedst hvis det er bag dig på trappen til at undgå enhver fare for at snuble.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com