Hvad slags vedligeholdelse bør ske på luftkonditioneringsanlæg?

October 16

Hvad slags vedligeholdelse bør ske på luftkonditioneringsanlæg?

Ligesom du ikke ville køre bil for evigt uden at vedligeholde sin bevægelige dele, skal så din aircondition enhed modtager forebyggende pleje. Enhederne, på både indersiden og ydersiden af huset, skal inspiceres og repareres før brug hver sæson. Brug beskyttelsesbriller, en haveslange med en sprøjte, og beskæring klip til at udføre de mest basale funktioner, husholdning. Sluk for strømmen, før du begynder din vedligeholdelse.

Outdoot enhed

Fjerne enhver løs murbrokker fra omkring enheden. Pop fra den ydre del af enhed og rydde væk debris fra inde i kabinettet. Inspicere base at gøre visse dræning afsætningsmuligheder er fri for snavs. Kontroller motor og blæser vinger til tegn på slid og Udskift hvis nødvendigt. Olie de bevægelige dele på ældre modeller. Erstatte den yderstof og drej på slangen, sprøjtning fra toppen af spolerne ned. Gøre visse kontrolboksen og ledninger er stadig hooked ordentligt og ikke slidt.

Indendørs enhed

Inspicere og rense blæser forsamlingen. Smøre motoren og inspicere fan bælte. Erstatte bælte, hvis nødvendigt. Inspicere fordamperfladen, dræne pan og kondens afløb linje. Ren og kontrollere for lækager. Inspicere de kontrolboks, ledninger og stik til at sørge for der er ingen slid. Inspicere og rense kanalen arbejde.

Tænd enhed

Genoprette strøm til enheden og starte det. Lytte til unormale lyde og opsøge usædvanlige lugte. Overvåge enhed til at gøre visse det køler korrekt. Kontroller, at alle ventilationsåbninger får tilstrækkeligt luft.

Månedlige vedligeholdelse i løbet af sæsonen

Rengør eller udskift luftfilteret en gang om måneden, når dit AC-enhed er i brug. Holde udendørs enheden fri for snavs. Beskære tilbage buske og buske i vækstsæsonen at give enheden korrekt luft flow.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com