Hvad slags vindue klimaanlægget kan være installeret i et gammelt hus med små vinduer?

March 10

Hvad slags vindue klimaanlægget kan være installeret i et gammelt hus med små vinduer?

Små vinduer gøre klimaanlæg (AC) vinduet enhed installation svært, men mindre kompakt Vinduesenheder eksisterer. Hvis du vil se et vindue enhed alternativ, kan du lære mere om bærbare klimaanlæg enheder, luft kølere og vinduet installation komponenter.

Vinduet AC enhed

Mens Vinduesenheder ikke er fremstillet så lille som bærbare klimaanlæg enheder, er der noget lille nok til at passe ind i en lille lodret skydevinduet modeller. Alt, hvad der kræves er en nærliggende stikkontakt og et vindue åbning stor nok til at passe enheden. Bestem bedst hvis en rude enhed er rigtige for dig, måle det åbne vindue og søger en enhed, der passer til dimensionerne.

Når enheden er installeret i vindueskarmen, skal det fastgøres til den udvendige væg med et monteringssæt, som undertiden omfatter V-støtte beslag, der knytter sig til bunden af enheden og ydermur, støtte vægt bag på enheden. Harmonika paneler trække for at lukke mellemrummet mellem vinduet sider og klimaanlægget. Det åbne vindue glider ned i top guard skinnen af enheden for at forhindre apparat fra at falde baglæns. Et vindue enhed kan endda installeres i et vandret glidende vindue med en smule tweaking.

Bærbare AC enhed i en glidende vindue

Den letteste af alle klimaanlægget installationer er den bærbare enhed installeret i en glidende vindue af næsten enhver størrelse. En bærbar enhed funktioner en udstødning slanger, som forbinder bag på enheden og til vinduet slider komponent, der leveres med klimaanlægget. Skyderen vindueskomponent kan strækkes eller indsnævret passer til diameteren af den åbne lodrette eller vandrette glidende vindue. Komponenten er installeret parallel til vinduesrammen, og vinduet lukkes derefter på komponenten til at fastgøre den på plads. Mens støtte parentes er ikke obligatoriske for en bærbar klimaanlægget vindueskomponent, kan du installere L beslag på toppen af det åbne vindue til at forhindre det i at blive åbnet.

Bærbare AC enhed i et Casement vindue

Nogle bærbare klimaanlæg enheder kommer med en speciel casement vindueskomponent, som er flad og slanke, så det kan passe så effektivt som muligt mellem de to små casement vinduer. De to vinduer er sikret med streng eller en elastik omkring to vindue låsene. Vejret forsegling kan indsættes ind i åbningerne lavet af installationen at forhindre kold luft i at flygte.

Fordampning Unit

En fordampning luftkøleren fungerer ikke som en air condition, men det skaber kold luft ved hjælp af koldt vand og is. Nogle enheder er bærbare og kræver ingen installation, mens andre mindre enheder installeres direkte ind i et lille vindue.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com