Hvad spise min Bougainvillea?

October 23

Medlem af familien four-o'clock, bougainvillea (Bougainvillea spp.) er en kraftig woody vinstok karakteriseret ved snesevis af papery blomster i nuancer af magenta, lilla, solnedgang orange og hvid. Det er hårdfør i US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 9 til 11. Selvom faldende skønhed af denne dejlige plante er hård, gøre nogle skadedyr et godt stykke arbejde ved at spise sine bud grønne blade.

Elendig Loopers

Bougainvillea looper er en art af grønne eller brune caterpillar om 1 tomme lange, der trives på alle arter af bougainvillea, efterlod stærkt flosset bladrande. Grundigt rør 4 teskefulde af Bacillus thuringiensis, en type af soilborne bakterier findes på nogle havecentre, med 1 gallon af vand og spray hele planten jævnt ved hjælp af en slange-ende eller trykisoleret sprøjten. Gentag ugentligt indtil skadedyr er under kontrol. Altid Følg etiketten instrukser præcist. Bacillus thuringiensis har en kort holdbarhed og nedbrydes i sollys, så Opbevar det i et køligt, tørt sted utilgængelige for kæledyr og børn og brug inden for to år. Undgå kontakt med hud og tøj. Hvis du indånder eller sluge Bacillus thuringiensis, skal du kontakte den amerikanske sammenslutning af giftkontrolcentre på 1-800-222-1222.

Miste Leafminers

Larve af forskellige møl og fluer er kendt som leaf minearbejder insekter. Disse insekter graver sig ned i blade, forårsager snoede tunneller og giver efterlader en nøgne, skeletteret look, før de falder fra anlægget. En svær angreb kan dræbe vin. Bougainvillea avlere International bemærker, at kontakte pesticider er ineffektive, som bladet minearbejdere fodre inde i bladene. I stedet, fjerne snavs fra omkring bunden af planten, som larver og æg kan overvintre der. Holde området plantning godt weeded, og barkflis med organisk materiale til at forhindre nye ukrudt i at opstå.

Snegle og snegle

Snegle negle har tendens til at fodre på midten af bladene, selv om de undertiden arbejder på kanterne. Snegle foder om aftenen, trives i fugtige forhold og efterlader afslørende spor af lysende slim. Pick slug og snegle ud af hånden om aftenen og drukne i sæbevand eller knuse. Du kan oprette en fysisk barriere rundt om din plante ved at sprede tør kridt, knust æggeskaller eller skarpe slagger rundt om stilken. Egeløv også arbejde godt, da disse skadedyr ikke kan lide tannin i bladene.

Kultur og pleje

Planter, der er stressede på grund af forkert kulturelle pleje er mere modtagelige for angreb fra skadedyr. Bougainvilleaer gør bedst i lys, solrig situationer med rige, lerede og godt afdrypning jord. Vand ofte at holde jorden fugtig, men ikke vand logget eller oversvømmet. Vanding i morgen vil give planten tørre inden aften, nedslående snegle. Beskære væk og ødelægge alle døde, syge eller angrebne vækst med desinficeres beskæring værktøjer og holde området plantning pænt ved at fjerne organiske rester.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com