Hvad spise min Squash?

October 10

Hvis skadedyr komme til din squash, kan de spise mere af det end du gør. Mange have skadedyr er tiltrukket af de velsmagende græskar, og nogle er i stand til at forårsage betydelig skade. Identificere de skadedyr, der spiser dine squash for at finde de bedste måder at fjerne dem og holde haven grøntsager sund.

Larver

Pickleworms angribe sommer squash, græskar, agurker og andre sommer grøntsager og meloner. På trods af navnet er pickleworms teknisk larver. Skadedyr feed på blomster, stængler og knopper, men frem for alt, de ønsker at spise frugt. Insekter skaber huller i frugt, selv om skaden ikke er normalt mærkbar indtil du skar squash. Squash, der er blevet spist af pickleworms er ikke længere egnet til konsum. Når skaden er alvorlig, vil planterne dø.

Biller

Agurk biller også skadeligt for at squash planter. Alle centnergræskar grøntsager er i fare, når agurk biller er i haven. Skadedyr er tunge foderautomater og kan dræbe squash helt. Når døden ikke forekommer, vil planternes vækst blive langsom og hæmmet. Agurk biller lever af både blomster og frugter. Biller er bærere af Cucurbitæ bakterievisnesyge sygdom, der skaber alvorlige visnen og død i planter. Squash biller æder også stærkt squash planter. Biller er i stand til at overleve vinteren og kan vende tilbage til at spise i din have gentagne gange.

Insekter

Squash bugs æder bladene af squash planter. Vinter squash er mere modtagelige for squash bugs end sommer sorter, men begge er i fare. Squash bugs overlever vinteren og producere én generation om året. Kraftig fodring af squash bugs alvorligt skader løv. Squash er vin Udvisningshamre den farligste af alle squash skadedyr, fordi de skader, de anrette er så stor. Disse insekter får deres navn fra deres vane med kedeligt i squash vinstokke. Larverne lever indeni vinstokke i ugevis, fodring på næringsstoffer findes inde.

Kontrol

Bruge pesticider til at holde biller ud af squash senge. Pesticider indeholdende carbaryl er effektive mod biller, pickleworms og squash vin grænser. Anvendelse af pesticider i juli, og ikke høste squash for mindst én dag efter behandlingen. Manuelt forhindre squash vin Udvisningshamre af indpakning en lille stykke folie rundt i bunden af squash planter. Udvisningshamre lægge æg på bunden af stængler, men folien afskrækker denne vane. Dyrke jorden i efteråret og foråret til at løsne bugs, der kan overvintre i jorden. Når squash planter viser tegn på skadedyr skader, Fjern de angrebne dele straks for at forhindre spredning af skadelige insekter og biller.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com