Hvad spiser blade biller?

January 30

Hvad spiser blade biller?

Der er ikke bare én slags blad Bille; der er mange typer, herunder cottonwood blad Bille, importerede willow leaf Bille, elm blad Bille, korn blad Bille og asparges blad beetle. Leaf biller angriber buske, træer, blomster og planter. Leaf beetle anses en pestilens skadedyr fordi det for det meste beskadiger æstetiske anlægget når det feeds. Men hvis den lever på et træ, der er dårligt helbred kan det medføre træet for at dø.

Elm

Så snart elm blad beetle er født begynder det, fodring på undersiden af bladene, hvilket gør bladet Se gennemsigtig. Dette kaldes vindue fodring. Som biller få ældre begynder de at spise på begge sider af bladene med undtagelse af ribber. Dette skeletonizes blade. Derfor hele træet ser brune og blade vil falde ud for tidligt.

Den skade, som bladet biller gør at bladene er normalt ikke dødelig for træet, men det kan understrege de træer og buske til det punkt, at de dør. Generelt, dette er skæbnen, unge træer, træer, der allerede er under pres fra andre faktorer eller seneste transporteres træer. Stress med blad forringelse kan dræbe et træ.

Asparges, rosmarin, Willow og loppe

Asparges blad beetle elsker spise liljer og fritillaries. Rosmarin blade beetle ødelægger rosmarin, timian, lavendel og andre urter. Willow leaf beetle forvolder skade på bladene af pil og Poppel træer. Weeping willow træ er også i fare.

Loppe beetle forårsager gule pletter og en masse huller på blade. Den kan lide at leve på kæmpenatlysolie. Planterne kan inddrive fra angreb af loppe Bille og gå videre til at blomstre.

Det værste gerningsmanden

Den værste blad beetle er Colorado kartoffel, fordi det ødelægger kartoffelafgroederne. Denne type af beetle multipla hurtigt. Det ligner ikke andre blade biller, men i stedet mere som en stor dame beetle. Denne Bille er også kaldet skildpadde beetle og skjold beetle.

Kontrol

En måde at kontrollere elm blad beetle indebærer trunk banding. Beetle kravler ned i bagagerummet når det spiser på bladene, som gør beetle modtagelige for anvendelser af insekticider. Hvis du anvende insekticider til stammen inden Billes migration, vil det dræbe larverne, før det bliver til pupation websteder, der er tæt på jorden.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com