Hvad spiser Broccoli & solsikker ud af en have?

December 14

Hvad spiser Broccoli & solsikker ud af en have?

Skadedyr er en del af havearbejde. De skadedyr, der æder solsikker og broccoli er mange og spænder fra sap-sugende bugs til store problemer. Fra bladlus til snudebiller er disse planter fælles værter for mange skadedyr. Typen af skader og andre spor hjælpe dig med at afgøre præcis hvilke skadedyr du har i din have.

Larver

Larver er de larve former af natsværmere og sommerfugle. Deres skader er indlysende, som de efterlader store, uregelmæssige huller i blade og kan defoliate en plante. Ud over deres fodring skader efterlader larver ofte sorte ekskrementer, kaldet frass, på deres værtsplanter. Fælles caterpillar skadedyr af broccoli omfatter sukkerroer armyworms, importerede kål møl larver, kål loopers og diamant tilbage møl larver. Nogle fælles solsikke caterpillar skadedyr er solsikke hoved møl, malede skønhed sommerfugl caterpillar og den gule woollybear.

SapSucking skadedyr

Disse skadedyr er lille men gøre en masse skade. Deres piercing mouthparts suge saft fra deres værtsplanter. Skadedyr som bladlus deformere og fordreje blade og knopper. Whiteflies og thrips årsag hvid eller sølvfarvet stippling blade. Nogen af disse skadedyr kan forårsage bladene bliver gule eller brune og for tidligt falde fra planter. Ifølge University of California, kan bladlus og whiteflies også overføre sygdommen til planter.

Biller

Biller og deres larver kan være alvorlige skadedyr af både broccoli og solsikker. De forårsage lignende skader som af larver og er lige så ødelæggende. Voksne biller lever af blade, forlader laset huller. Larver af nogle biller, ligesom beetle loppe foder på rødder, girdling og ofte drab anlægget. Fælles broccoli fodring biller er loppe Bille og darkling beetle. Fælles solsikke biller er loppe Bille, gulerod Bille og agurk beetle.

Andre fælles skadedyr

Andre skadedyr angreb broccoli og solsikker. Snegle og snegle forlader ofte deres Slim stier på tværs af både broccoli og solsikke, som de foder. Slim stier er en måde at identificere disse natlig foderautomater. Fårekyllinger, ørentvister, flyve maddiker, græshopper og leafhoppers er fælles broccoli og solsikke skadedyr. Hemiptera, lille, skjold-formet insekter, som de Harlekin bug, plante fejl og stinkbugs, der findes på disse planter.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com