Hvad spiser mine tomat & agurk planter?

March 24

Hvad spiser mine tomat & agurk planter?

Mange sorter af tomater og agurker er vokset i baghaven haver på tværs af Nordamerika. Tomat og agurk planter er nemme at dyrke og belønne gartneren med en overflod af frugt, der er klar til at vælge kort efter bestøvning. Tomater og agurker er hårdfør men modtagelige for et par blysenes og skadedyr. Når du finde ud af, hvad disse have skadedyr er, ansætte økologiske løsninger og naturlige afskrækkende at beskæftige sig med dem.

Tomat plante skadedyr

Hårdføre tomat og agurk planter vokser hurtigt, men begge er ofre for haven skadedyr, at tygge huller i bladene af etablerede planter og fortære unge planter i en enkelt aften. Gartneren er tvunget til at føre en krig mod et væld af biller, larver og snegle. Fordi det er aldrig en god idé at forgifte dine mad planter, er haven arsenal til bekæmpelse tilbage begrænset.

Snegle og Snalls

En gartner kan aldrig helt vinde en kamp mod snegle, men nogle økologiske afskrækkende arbejde godt. Diatoméjord, træ aske og lignende materiale anbragt omkring planter hjælper med at beskytte haveplanter. Spray ammoniak på udsatte snegle og jage sneglene efter mørkets frembrud ved hjælp af en lommelygte. Fjerne steder hvor snegle kan skjule i løbet af dagen. Indstille fælder af invertere vandmelon skorper og forlader dem natten over. Snegle og snegle vil flokkes til melon, som kan fjernes næste morgen.

Tomat Hornworms og agurk biller

Tomat hornworms er larver, der lever af blade og stilke af tomatplanter. Disse orme er stor (3 til 4 inches), men blend godt med planten. Denne larve vil i sidste ende blive en hawk-moth. Bare vælge dem fra dit anlæg.Agurk biller præmie agurken. Voksne biller spiser huller i agurk blade mens larver borer ind vinstokke. Pick ud voksne og fjerne fra haven. Introducere nyttige insekter til at reducere antallet af æg og unge. Ansætte botaniske pesticider til at behandle planter, når angreb forekommer.

Bladlus

Disse bittesmå, soft-rørige bugs kan suge livet ud af planter. Fjerne bladlus uden brug af skadelige kemikalier. Hvis du vil se et afsnit af anlægget er omfattet af bladlus, snip det og placere i en plasticpose. Køb gavnlige insekter som praying mantises, mariehøns og lacewings på din lokale Planteskole til slaget bladlus. Behandling af haveplanter med sæbe skjold, en økologisk spray, vil beskytte din plante fra bladlus angreb. Bare blandes med vand og spray på dit anlæg for en beskyttende belægning. Sæbe Shield beskytter også planter fra andre haven blysenes som meldug og sort plet.

Behandling af gennem forebyggelse

En af de bedste måder at behandle haven invasioner er via forebyggelse. Følgesvend plantning skaber en naturlig barriere for at forpurre angribere. Tomatplante naturligt udsender et giftstof, der afskrækker mange insekter, så plante agurker med tomater, så følgesvend anlæg med Hjulkrone og morgenfrue, som skaber en naturlig barriere for at afskrække skadedyr. Bure hver tomatplante giver støtte til klatring agurker og reducerer skadedyrsangreb ved at holde agurker fra jorden.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com