Hvad spiser mit Bean planter?

November 8

Bean planter er modtagelige for en bred vifte af haven skadedyr. Nogle skadedyr kan faktisk spiser plante blade, hvilket resulterer i synlige huller i bladene. Isolere som skadedyr er årsag til problemet for at anvende passende behandling.

Typer

Typer af skadedyr, der kan spise bønner planter omfatter bean blad biller, mexicanske bean biller og vegetabilske leafminers. Andre fælles skadedyr som bladlus, thrips og spider mider, også forårsage skader på planter, men faktisk ikke vil spise huller i plante blade. Leafminers er maddiker, der gør mine-lignende mønstre i bladene.

Identifikation

Bean blad biller har tendens til at fodre unge bean blade eller den ydre væg af bønne bælg. De er normalt rød eller gul med sorte pletter på deres ryg. Mexicanske bean biller kan identificeres af de otte sorte pletter på vingerne. De forårsage omfattende skader til blade, hvilket resulterer i en blonde-lignende rest, der hurtigt visner og dør.

Kontrol

Bean skadedyr kan styres med en række forskellige metoder. Begynde med mild, naturlige pesticider såsom neem, pyrethrin og insectidal sæber. For ekstreme skadedyrsangreb, pesticider såsom carbaryl, kan malathion og cyhalothrin være nødvendigt.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com