Hvad spiser mit grædende Mulberry blade?

January 15

Grædende morbærtræer er også kendt som Morus alba 'Pendula' og er medlemmer af familien Moraceae. Indfødte til Kina, grædende morbærtræer er dværg sorter, der nå 6 til 10 fod i højden. Grædende mulberry er generelt sunde og modstandsdygtige over for mange sygdomme, men det er modtagelige for angreb af insekter som skalaer, mealybugs og spider mider, der kan skade dens udseende.

Skjoldlus

Skjoldlus er alvorlige og skadelige skadedyr af en række prydplanter og træer, herunder grædende mulberry. Disse insekter varierer i størrelse fra 1/16 til 1/8 inches i diameter og har dækket af en voks, der vokser over deres krop. Form af skjoldlus afhænger af arterne, men mange er kugleformede eller ovale form. Skjoldlus skade grædende mulberry ved at suge saft fra bladene, rødder og stængler. Efter fodring på plante sap, producere skjoldlus en klare klæbrig væske kendt som honningdug, som forårsager sodede skimmel svampe at udvikle. Sodede skimmel er ikke typisk sundhedsfarlige af træer, men det medfører den træ at blive dækket af grimme sorte svamp. Som skala insekter lever af bladene af værtsplanter, bladene tage på en plettet udseende, udvikle gule læsioner og die-back. Gråd mulberry med alvorlige angreb af skjoldlus kan miste deres blade tidligt og i sidste ende dø.

Spider mider

Spider mider er skadedyr af grædende mulberry og mange andre prydplanter. Disse insekter er karakteriseret ved deres otte ben, formet oval krop og silke gjorden de placerer på vært plante blade og grene. Spider mider er normalt 1/50 tommer i længden ved modenhed og kan være rød, grøn, brun eller sort i farve afhængig af arten. Grædende mulberry træer med spider mite skadedyrsangreb udvikle gule bladpletter, bronzed løv og tidlig blad drop. Stærkt angrebne grædende mulberry træer kan blive hæmmet og dø fra angreb.

Mealybugs

Grædende morbærtræer er modtagelige for angreb af mealybugs, som er meget små ovale insekter. Mealybugs er dækket af en hvid partikelholdigt belægning af voks og er tæt knyttet til skjoldlus, som også har en voks belægning. Disse skadedyr æder bladene af grædende morbærtræer forårsage misfarvning af plante blade, hæmmet vækst og for tidlig blad drop. Ligesom skjoldlus producere mealybugs honningdug fra fodring på plante sap, som forårsager sodede skimmel svampe til at overholde træ blade. Mealybugs kan formere hurtigt, at have fire til seks generationer hvert år.

Kontrol

Kontrollere skjoldlus, spider mider og mealybugs opnås ofte ved sprøjtning anlægget løv med en hård strøm af vand. Dette forårsager insekter at falde fra løv, reducere deres befolkning. Gentag processen to eller tre gange om ugen for de bedste resultater. En måde at fjerne lys angreb af insekter er at duppe et stykke vat dyppet i alkohol på ryggen af insekter og gnid dem fra plante blade. Der er insektbekæmpelsesmidler mærket til brug på sugende skadedyr. Vælg et produkt med aktive ingredienser resmethrin, pyrethrin eller permethrin for de bedste resultater.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com