Hvad spiser mit Hibiscus?

October 15

Hvad spiser mit Hibiscus?

Slægten af hibiscus omfatter en bred vifte af blomstrende planter med variationer af blomster, blade og skadedyr, der elsker at spise dem karakteristika. Den kinesiske hibiscus, Hibiscus rosa-sinensis L., er en plante, der udspringer af troperne og trives kun i varm landestandarder. Det kan vokse i nordlige klima i sommermånederne, men skal være flyttet indendørs som falder tilgange.

Skadedyr typer

En række skadedyr elsker at tygge på blade, blomster og knopper på en hibiscus, sucking væk plante juice. Ifølge University of Florida Institut for fødevarer og landbrugs videnskaber omfatter disse insekter larver, græshopper, snegle og snegle, biller, cutworms, leaf minearbejdere, skala, mealybugs, spider mider, bladlus, whiteflies og thrips. Når store befolkningsgrupper er tilladt at angribe hibiscus, kan kontrol være problematisk.(Ref 1)

Pink Hibiscus Mealybug

Pink hibiscus mealybug, Maconellicoccus haaret, optrådte første gang på hibiscus planter i south Florida i 2002, har tidligere været betragtet som en alvorlig skadedyr af hibiscus kun i Afrika, Australien og Asien. Insekt angriber en lang række andre planter bortset fra hibiscus ved at deponere orange æg--der senere bliver lyserøde før klækning--på bladene på en plante. Lever omkring 30 dage, producerer pink hibiscus mealybug så mange som 15 generationer om året.

Mealybug skader

Mealybug æg kan overvintre i bark revner, blade og endda frugt klynger. Mens fodring på bladene, udsender de en giftig spyt, der forårsager bladene at krølle og skæmmer. Hele anlægget kan være beskadiget med knopper nægter at blomstre og stængler vride. Mealybug udskiller også en honningdug, der resulterer i udviklingen af sort, sodede skimmel. I tilfælde af ekstreme angreb vender hibiscus dødsfald.

Fejl kontrol

Mariehøne, Cryptolaemus montrouzieri, feeds på mealybugs og kan være i stand til at tilbyde nogle naturlige kontrol mod pink hibiscus mealybug. Skadedyr, der spiser hibiscus er generelt mere af et problem, når fattige luftcirkulation er til stede, så sørg for at give mulighed for korrekt afstand af planter. En bred vifte af pesticider kan arbejde mod væld af skadedyr, der plager en hibiscus, men planten er følsomme over for overdreven anvendelse af regulerede kemikalier.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com