Hvad stige & køre er Standard for trappetrin?

March 2

Hvad stige & køre er Standard for trappetrin?

I et hjem er trappen den nyttigste måde at rejse mellem etager, men kun hvis de forbliver holdbart og sikkert for personer i alle aldre og størrelser. Lokale bygningsreglementer sikre disse faktorer ved at angive standarder for alle konstruktion, herunder trapper og deres dele, såsom slidbaner. Disse koder er baseret på internationale bolig kode, eller IRC, vedligeholdes af det internationale kode.

Slidbaner

Slidbanen er den vandrette del af en trappetrin hvor enkeltpersoner placere fødderne når klatring trapper. Dybden af slidbanen, også mindre almindeligt kendt som slidbanen køre, skal være mindst 10 inches. IRC angiver måle denne dybde vandret fra de forreste fremskrivninger af tilstødende slidbaner og i en ret vinkel til de slidbane forreste kant. Slidbane dybder skal være konsekvent i hele en hele flyvningen af trapper. Eneste variationer af 0.375 inches eller mindre er tilladt.

Risers

Tabicas henviser til den lodrette stigning i højden mellem slidbaner. IRC angiver en maksimal riser højde på 7,75 tommer målt mellem forflanker i tilstødende slidbaner. Som med slidbaner, skal risers være ensartet på tværs af en hele flyvningen af trappen, med variationer under 0.375 inches. En riser kan skråner fra undersiden kanten af en slidbane, så længe vinklen er mindre end 30 grader fra lodret. Risers kan være fast, åbne eller har et mønster, så længe rum i ikke tillader en 4-tommer-diameter kugle til at passere. Dette forhindrer små børn fra at skubbe hovedet ind i disse rum og få stak.

Spiraler

Vindeltrapper tage op til en halv værelse af en standard hældning trappe og arbejde for små rum. De kræver en minimumsdybde på 7,5 inches, målt på en fod fra de smallere kant af slidbanen. Den maksimale stigning skal 9,5 inches. Medmindre andet er angivet skal vindeltrapper følge normerne for alle trapper. For eksempel skal spiraler også have ensartet dybder og riser målinger på tværs af hele flyvningen af trin.

Skot trapper

Skot trapper giver adgang fra en uden for klasse som en haven til en færdig lavere niveau såsom en kælder. Hvis de opfylder følgende krav, er de undtaget fra standarderne for slidbane anledning og løber kræves for andre trapper. De skal ikke være den eneste måde at afslutte den nederste plads. Hjemmet har f.eks en separat indvendig trappe til kælderen. Den maksimale højde fra kælderetagen i den tilstødende lønklasse skal være 8 fod eller under. Og åbning fra grade niveau med trappen skal være dækket af et kabinet som hængslede døre.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com