Hvad størrelse borehoved til brug med væggen ankre

September 27

Hvad størrelse borehoved til brug med væggen ankre

Hang et stort billede eller spejl på væggen der kræver mere end blot en skruetrækker og skrue. Hænge en tung genstand i drywall kræver et anker, der forhindrer skruen fra at glide ud af væggen. Plast og metal væg ankre er designet til at understøtte den skrue, der holder hængende objekt. Til korrekt installere en væg anker, skal du være fortrolig med at bruge en boremaskine og også med rette drill bitstørrelse for opgaven.

Om væggen ankre

Væg ankre er plast eller metal ærmer med tråde på indersiden. De er indsat i gips til at holde skruerne stramt. Uden en væg anker, ville skruen træk gennem de bløde drywall fra vægten af objektet hængende. Når skruen går ind i væggen anker og spændes, enderne af anker erst ud, forhindrer, at skruen og ankeret falde tilbage gennem hullet. Væg anker holder skruen på plads trods situationens alvor forsøger at trække det ud og ned. Der er mange størrelser af væg ankre, og mængden af de kan holde vægten varierer.

Pilot huller

For at med held sat en væg anker på plads i drywall, skal du bore et pilot hul. Den pilot hul gør en glat åbning i drywall, der guider spidsen af væg anker igennem, så det ikke behøver at male sin egen vej. Uden en pilot hul, væg anker ville blive skubbet på plads ved hjælp af en hammer, og det er sandsynligvis drywall ville splitte, chip eller knæk. En pilot hul også tvinger væg anchor indtaste drywall lige i stedet i en vinkel.

Drill Bit størrelser

Bruge et borehoved, der er lidt mindre end væg anker, fordi drywall er så blød. Hvis du laver hullet for stort, vil væg anker ikke kunne gribe ind på drywall. Nogle væg anker kits kommer med en korrekt størrelse borehoved, eller du kan have til at foretage skøn på hvilke borehoved at bruge. Skruer er nummererede, som #6 og #8, som henviser til dens diameter. Så muren ankre, der passer skrue er størrelser #6 og #8, en 1/8-inch borehoved passende for en pilot hul. En #10 skrue væg anker ville kræve en 3/16-inch borehoved.

Installation

Mark placeringen for skruen med en blyant. Bor en pilot hul selv drywall. Sted spidsen af væggen anker i den pilot hul, så tryk den ende med en hammer til at køre det, indtil slutningen er flugter med drywall. Placer skruen i væggen anker og skrue det i, forlader 1/2 tomme. Hænge objektet fra skruen.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com