Hvad størrelse gardiner for en 10-fods loft?

January 3

Hvad størrelse gardiner for en 10-fods loft?

Når en arkitekt designer et hjem med 10-fods loftet, angiver han normalt højere windows samt, for at opretholde passende andel. Taller windows kræver længere gardiner, hvis du vil have dem til at nå fra toppen af vinduet til gulvet. Selv om der er en standard gardin længde for værelser med 10-fods lofter, denne længde ikke nødvendigvis arbejde i enhver situation.

Gulv-længde gardiner

Værelser med 10-fods lofter har normalt vinduer, der kan stige op otte fødderne over gulvet. Men ved hjælp af gardiner, der er 8 fod høj på disse windows vil forlade gardiner hænge for langt op fra gulvet eller ikke højt nok over vinduet. Gardiner, der er 108 inches lang-- eller 9 fod--give rigeligt stof til at dække en del af væggen over vinduet og drapere ned til gulvet.

Puddled gardiner

Et luksuriøst udseende, overveje puddling dine gardiner. Puddled gardiner er skåret længere, end de faktisk behøver at være, således at den overskydende længde vandpytter på gulvet. Dette look fungerer godt i formelle eller luksuriøse værelser og med gardiner, der er lavet af luksuriøse tekstiler. Gardin producenter typisk tilføje en anden 12 inches til standard gulv-længde gardiner, hvilket gør pøl-længde gardiner 120 inches.

Skræddersyede gardiner

Ikke alle hjem med 10-fods lofter har de standard windows, at nå frem til otte fødder over gulvet. Før du køber færdige gardiner, der er 108 eller 120 inches lang, er det klogt at måle din windows. Hvis du synes, at færdiglavede størrelser ikke vil arbejde for din windows, kalde en indretningsarkitekt eller en ven, der kan custom-gøre gardiner i den helt rigtige størrelse.

Andre overvejelser

Før du installerer draperier stænger og hænge dine gardiner, måle og overveje alle aspekter af vores projekt. Overveje den ekstra længde, som gardin faner, bånd eller ringe tilføje. Også fjerne dine gardiner fra pakken og måle dem omhyggeligt, fordi Pakkedimensioner kan variere fra faktiske gardin længde.

Når du vælger gardin bredde, en tommelfingerregel er at fordoble bredden af dit vindue. For eksempel, hvis dit vindue er 36 inches lang, ville så du enten en 72-tommer gardin panel eller to 36-tommer paneler.

Dekoratører er generelt anbefale at du hænge dine gardiner så tæt på loftet som muligt mens det stadig tillader bunden af gardiner at røre gulvet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com