Hvad størrelse Generator til brug for dit hus

April 11

En generator er en stor fordel for gange når elektriciteten går på grund af vejret, roving black-outs eller anden afbrydelse af tjenesten. Der er mange forskellige typer og størrelser af generatorer, selv at vælge den rigtige til at opfylde dine behov kræver kun lidt forskning. Når du har beregnet de forventede elektriske output krav for en generator til dit hus, kan du beslutte, om indstillingerne type, størrelse og installation.

Beregn forventede brug

Vælg en generator, der opfylder kravene i de apparater, du planlægger at magten når elektriske tjeneste afbrydes. Hvis du kun har planer om at køre et par apparater, køleskab, fryser og andre små apparater til basale fornødenheder, kan du vælge en mindre generator. Hvis du har planer om at skifte til genererede strøm til hele dit hus, vil du have et større system.For at bestemme størrelsen af den generator, der vil opfylde dine behov, beregne effekten af de apparater, du planlægger at magten med generator. De fleste apparater vil have watt kræves på apparatet på etiketten UL. Nogle apparater vil have denne information i ejerens manuel eller bruger guide. Du kan beregne watt kræves for et apparat, selvom du kun kan finde amps og volt. Simpelthen formere ampere gange volt. (watt = volt x ampere). Generatorer sælges af antallet af kW de genererer. En kilowatt er lig med 1.000 watt.Hvis du ikke kan finde watt eller ampere og volt for et apparat, Skriv fabrikat og model i en online-søgemaskine og skriv "PDF" efter oplysningerne om mærke og model. Dette vil ofte vende tilbage et link til filen produkt PDF leveret af fabrikanten. Tilføj effekt af alle de apparater, du planlægger at bruge sammen og tilsæt 20 procent for at få en idé om, hvor meget elektricitet vil være forpligtet til at opfylde dine behov.

Beslutte på bærbare eller Permanent

En transportabel generator er mindre, let at bruge og kan magt mange apparater, når der er en strømafbrydelse. Der er modeller, der kan være motiveret med benzin, propan eller naturgas. Bærbare generatorer kræver forlængerledninger at nå apparaterne og kan tage lidt tid at sætte op i en nødsituation. Men dette er et godt valg for nødstrøm for de fleste familier.En permanent standby generator kan levere strøm til hele Parlamentet, men bør installeres af en professionel. Det skal installeres udendørs, helst tæt på det elektriske panel til nem installation. Når du vælger denne indstilling, vil forhandleren sandsynligvis omfatte en vurdering af dine behov og foreslå den rigtige generator til dit hjem. Svarende til transportable generatorer, stand by-systemer kan være motiveret med benzin, propan og naturgas. Større generatorer er tilgængelige til at køre med diesel. Forhandleren generator skal være opmærksom på eventuelle tilladelser, der kræves for installation af en generator, som kan for dit område. En standby-generator generelt starter automatisk hvis er strømafbrydelse.

Sikkerhed

Alle generatorer skal sættes op udendørs. Dampe fra udstødningen indeholder skadelige gasser, der kan gøre dig og din familie syge eller endda forårsage død. De fleste generatorer komme med sikkerhedsanordninger, der lukker generator i tilfælde af overophedning eller andre fejl. Sørg for at tjekke alle sikkerhedsfunktioner for generator du vælger til dit hjem.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com