Hvad størrelse gryde til en indendørs Lime Tree?

October 2

Hvis du vil plante et lindetræ indendørs, en af de mest let at tilpasse sorter er mexicansk, eller nøglen kalk, som kan dyrkes som en stueplante, hvis du bruger en korrekt størrelse container.

Størrelse anbefalinger

Et lindetræ container er afhængig af den endelige størrelse af den modne træ og skal også være stor nok til at understøtte de voksende rodsystem. Oregon State udvidelse hjemmeside anbefaler en container pot er så høj som den er bred, som giver masser af isolering for rødderne.

Omplantning containere

Som kalk træet vokser i højden og rødderne tilgang sider af beholderen, transplantation dit træ i en større beholder, der vil give den plads til at vokse. En anden mulighed er at beskære rødderne af 1/3 og re plante i den oprindelige beholder, som vil holde træet fra at dyrke noget større.

Andre Container krav

Indendørs lime plante container skal have passende afløb, med huller i bunden så vandet at undslippe. Den faktiske container kan foretages af de fleste materialer, såsom træ, plast, metal, ler eller keramik, så vandet kan nemt løbe fra jorden. Oregon State udvidelse anbefaler at bruge en lerkrukke, hvis lime tree vil være både en indendørs og udendørs anlæg, som dette vil hjælpe med at holde træet konstant i høj vind.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com