Hvad størrelse krydsfiner du har brug for en California King Bed?

January 27

Korte mennesker sidder godt på de fleste enhver mellemstore madras, men højere mennesker, og dem med et ønske om at have en seng, der dominerer et rum, ofte købe en California king madras. Det er lidt længere end almindelige madrasser. Det blev først set i 1960 ' erne som en luksusvare til berømtheder.

Bedste montering madras

Madrasser er kommet langt siden dagene af en halm-fyldt sæk æglæggende på et hårdt bræt. Folk forventer i dag at have en god nats søvn på noget, der giver komfort og støtte uden at bekymre sig om sagging steder, stikke ledninger og falder ud over kanten. En seks-fods person er 72 inches høj, så når strakt ud på en standard 80-tommer Kongen madras, der ikke er meget plads til venstre før personens fødder begynder at Dingle over ende.

Begrænset Budget

For nogle giver det bedre mening på et begrænset budget til at købe den bedste madras og fjedre de har råd til og at have en billig, eller endda gør det selv-ramme. På 72 inches lang og 84 inches lang er California king fire inches smallere og fire inches længere end en standard king. To standard 96-X-48 tommer krydsfiner plader er nødvendige for at oprette en base for California king.

Selv størrelse

Når en base for en madras er lavet af to stykker træ, er det bedst at have opdelingen mellem det træ, der løber ned midten af sengen fra top til bund i stedet for side til side. Dette tillader lameller jævnt støtte hele længden af opdelingen. Bestyrelserne skal være skåret i to lige store boards, der er 36 inches lang og 84 inches lang.

Montering bestyrelser

Når brædderne er slebet og malet hvis det ønskes, er de lagt side om side går fra toppen til bunden af rammen. Der bør være nogen kløft mellem brædderne. En billig indramning krydsfiner stykke kan have splinter, der kommer ud efter gang så dækker det med et stykke af jute eller andre robust materiale, før om de fjedre og madras måske give dem ekstra beskyttelse.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com