Hvad størrelse krydsfiner du har brug for sidespor?

May 27

Krydsfiner plader kommer i en række størrelser og tykkelser. I USA kommer arkene generelt i en standard størrelse, selvom pladetykkelse kan variere. Inden det besluttes på krydsfiner for et sidespor projekt, tage et kig på produkterne på din home-forbedring butik og taler med en medarbejder om deres forskellige funktioner.

Standard størrelse

Standardstørrelse for krydsfiner plader i Nordamerika er 4 af 8 fod. De sælges til home-forbedring butikker og er designet til indendørs og udendørs applikationer. Men til udendørs formål, du skal bruge en udvendig grade til at sikre, at det kan rumme op til vand eksponering.

Kvartal tommer

Nogle sidespor kræver kun en grundlæggende lag krydsfiner. Det er naglet til rammen af et hus, før sidespor er installeret. Krydsfiner fungerer som base for sidespor. Ikke alle sidespor har de samme krav, men og tykkere, mere robuste typer af sidespor har lavere afbøjning-- eller fleksibilitet - krav, hvilket betyder at quarter-inch-thick krydsfiner plader kan anvendes.

Halv tomme

Mere robuste end kvartal-tommer plader, halv-tomme krydsfiner plader er almindeligt anvendt til hjem interiør, fordi de matcher tykkelsen af den mest almindelige type af gips. I virkeligheden er disse plader fem ottendedele af en tomme tyk. De er også en fælles undergulvet materiale i indstillinger for både indendørs og udendørs. For vægge er en af de sturdiest former for krydsfiner plader, som du kan vælge.

Tre-kvart tomme

Hvis du bor i et område hvor der er betydelige vejr bekymringer, såsom orkaner eller tornadoer, du skal bruge en tre-kvart-tomme-tykke materiale. Dette er tykkelsen bruges med sidespor, der har brug for den fasteste støtte.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com