Hvad størrelse murske til brug til at anvende glas fliser på badeværelset væggen

September 20

Glas fliser kommer i mange forskellige former og størrelser der passer til den moderne designer behov, og med sådanne udvalg kommer en bred vifte af installationskrav, lige fra metoder til størrelsen af murskeer bruges. At vide, hvilken metode der fungerer bedst som størrelse fliser kan hjælpe dig med at skabe den perfekte æstetik til din badeværelse væg.

Glas fliser

Glas fliser bliver mere almindelige som designere og boligejere kigge efter nye og innovative måder at designe badeværelser forskellige fra keramik og porcelæn udseendet af i går. De kommer i mange forskellige former, størrelser, tykkelser og selv farver, giver det moderne projekt en bred vifte af designmuligheder, der passer til enhver personlig præference. De fleste glas fliser er tynde og kræve en ordentlig lag af lim bag dem for at opnå strukturelle integritet.

Trowels

Trowels er rygraden i enhver flise installation, uanset om det er glas, keramik, porcelæn eller natursten. De kommer i mange forskellige former og størrelser, der spænder fra 1/8-inch indskåret trowels hele vejen op til 1/2-inch indskåret trowels. De bruges i anvendelsen af selvklæbende bag flisen, limning flise installation overflade.

Typen af notch varierer ud over størrelse, med V hak og firkantet hak at blive to mest almindelige. De kræver ingen forskel i anvendelse; Det er derimod en måde for mærker at differentiere fra konkurrencen.

Størrelse betyder faktisk noget

Tykkelsen af hakket i murske er af vital betydning for typen af installation. Hvis glas fliser er 1-tommer-af-1-tommer eller 2-tommer-af-2-tommer fliser på et ark, er en 1/8-inch indskåret murske den foretrukne værktøj, fordi det vil gælde lige nok lim uden at give overskud, som ville sive gennem injektionsmørtel leddene ellers.

Fra 4-tommer-ved-4-tommer fliser op til 8-tommer-af-8-tommer fliser kræve en 1/4-inch indskåret murske, mens 10-tommer-af-10-tommer og 12-tommer-af-12-tommer fliser kræver en 3/8-inch indskåret murske. Fliser større end 14 inches af 14 inches kræver en 1/2-inch indskåret murske for at anvende nok lim til en ordentlig bond.

Trowels kan findes på hjem forbedring butikker.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com