Hvad størrelse Nap Roller bruger du male flad maling?

August 31

Når du maler de indvendige vægge af dit hjem, er det nødvendigt at have alle de rigtige værktøjer til at gøre opgaven ser det bedste det kan i sidste ende. Et af de værktøjer, du vil bruge er en rulle. Rullen gør malingen gå hurtigt og nemt, så længe du bruger en rulle med den korrekte lur når du maler med flad maling.

Standard

Standard nap størrelse at bruge når maleri med flad maling er fra 3/8 tommer til 3/4 tommer. Anvende glans eller emalje maling på en glat overflade kræver den fladeste nap du kan købe, som er omkring ¼ tommer. Flad maling kræver ikke en netop glat finish til at fremhæve sin glans, da det ikke har nogen. Flad maling har normalt en lille smule af stippling fra ved hjælp af 3/8-tommer til 3/4-inch ruller.

At finde Nap størrelse

Når shopping for maleruller, er der ingen virkelige hemmelighed til at finde nap størrelse. Find nap størrelsen angivet på pakken. Køb din valser fra en hardware eller maling butik. Stormagasiner måske ikke har alle de forskellige størrelser af nationale handlingsplaner, og rullerne er mere tilbøjelige til at være af ringere kvalitet. Lavere kvalitet ruller har en tendens til at kaste når de får våde med maling. Dette vil efterlade små stykker af rullen i den våde maling på din væg, hvilket er frustrerende.

Forkert størrelse

Bruger den forkerte størrelse nap kan efterlade en uønsket tekstur på dine vægge, især hvis du bruger ruller med nationale handlingsplaner, der er større end 3/4 tommer. Disse nationale handlingsplaner er typisk for vægge, der har tekstur allerede, såsom gips. Hvis du vil tilføje en lille tekstur til din væg, bruge en større størrelse nap. Male et lille område af væggen for at se om du kan lide det før du forsøger at male hele rummet med denne særlige nap.

Ren rullerne

For de bedste resultater, når du anvender flere lag af maling, brug en ren roller hver gang. Bruge en rulle to gange på det mest, men tillader ikke mere end 24 timer mellem frakker af maling. Efter to frakker af maling, mellemstore og større-nap rullerne vil absorbere for meget maling og kan dryppe, gør en rod. Rullen kan også have nogle næsten tør maling på det. Tør maling kan ødelægge det første lag maling ved at efterlade tørre fragmenter fast på væggen, meget gerne lint fra forkert-størrelse nap roller. Hvis du vil gemme en rulle til det andet lag, Pak det grundigt i plast wrap eller i en plastik købmand sæk.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com