Hvad størrelse ovn skal jeg bruge til mit hjem af kvadratfod?

September 27

Hvad størrelse ovn skal jeg bruge til mit hjem af kvadratfod?

Flere faktorer bruges til at beregne varmeydelse på et varmeapparat til tilstrækkelig varme dit hjem. Beregning af britiske termiske enheder (BTUs) giver kræves, baseret på kvadratfod i hjemmet, kun en tilnærmelse af nødvendige varme kapacitet.

Klima Zone

Klima zone kort, bruges af opvarmning og afkøling eksperter, er konstrueret ved beregning af kølende degree-days (CDD) og varme graddage (HDD). Alaska er i zone 1, med mindre end 2000 CDD og mere end 7000 HDD, og kræver 50 til 55 BTUs per kvadratfod af gulvbelægning plads. Florida, i zone 5, med mindst 2000 CDD og mindre end 4000 HDD, kræver kun 30-35 BTUs per kvadratfod.

Kubikfod

Varme output anbefalinger er typisk afledt overvejer sædvanlige 8 til 10 - fødder loftshøjder. Værelser med højere lofter kræver større varme output end dem med lavere lofter. Når høring en ekspert til at vælge din ovn varme, er det vigtigt at levere ekspert med dimensioner af værelser i dit hus, herunder loftshøjde.

Isolering

Velisolerede boliger har lavere varmebehov end dem med mindre isolering. Byggematerialer, undergulvet vinter beskyttelse og vindue sammensætning også påvirke varmebehov. Din opvarmning ekspert skal være forsynet med oplysninger om dit hjem byggematerialer, anvendes isolering anført i r-værdi, og vinduet typer.

Værftet mikroklimaer

Mikroklimaer i din værftet, lavet af tilstedeværelsen af skygge træer, buskads, hegn og andre læhegn, skal overvejes, når du vælger en varmeenhed. Boliger, der modtager mere solen og er i stand til at gemme varme har lavere varmebehov end skraverede hjem. Boligen mere udsat for nedkøling vind miste lagrede varme hurtigere end de beskyttet af læbælter og kræver mere varme.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com