Hvad størrelse Pot tror jeg har brug for en tomatplante?

December 11

Hvad størrelse Pot tror jeg har brug for en tomatplante?

Selv en gartner, der er kun en lille udendørsareal kan vokse en tomatplante. Tomater gør godt i beholdere, så længe beholderne, der er dybt nok til at rumme plantens rødder. Visse typer af tomatplanter har brug for større beholdere end andre.

Pot kapacitet

Tomatplanter gør bedst i Potter, der kan holde mindst 4 gallons, ifølge Ohio State University forlængelse. En dværg tomat vil være i stand til at vokse og trives i en mindre, 2-gallon kapacitet container.

Container dimensioner

En dværg tomatplante vil vokse godt i en gryde, der er kun 6 inches dyb, da det ikke har så stort et rodsystem som andre tomatplanter. Ohio State University anbefaler mindst en 20-tommer-diameter pot for andre typer af tomatplanter. Puljen skal være mindst 18 inches dyb.

Ubestemt Versus praecise

Når du vælger en tomatplante, check for at se om det er ubestemt eller praecise. Den vil normalt angives på frøposen eller tag af anlægget. Praecise tomatplanter vil producere frugt på én gang og kan normalt klare sig godt i en mindre beholder. Ubestemt tomat planter holde voksende og producerer hele sæsonen og kræver en større beholder.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com