Hvad størrelse pude skal jeg bruge Under mit område tæppe?

February 25

Hvis du har købt en fantastisk område tæppe, som du håber at holde i mange år, du har brug for et tæppe pad. Tæppe underlag kommer i praktisk størrelser til at glide under de fleste store tæpper, men hvad omkring området tæpper? Har du virkelig brug for en lille tæppe pad til at dække den 3-mund runde tæppe i soveværelset? Eller hvad med den elegante håndværker udstillingsgenstand, der er en 2 x 4-fods rektangel? Ja, du behøver tæppe puder for disse, sammen med nogle tips til at lokalisere lille tæppe pads for området tæpper.

Dimensionering

Den gode nyhed for område tæppe entusiaster er det tæppe, puder kommer i forskellige størrelser designet til at passe favorit tæpper. HomeDecoraters.com, en ressource for indretningsarkitekter, tilbyder tæppe puder i størrelser 2 x 4 fødder, 4 x 6 fod og en 2 x 8-fødder løbere. Du bør kunne finde et tæppe pad, der passer til dit område tæppe i en eller flere finish. Vellidt finish tæppe til tæppe puder omfatter all-overflade, klinker, puder, vand resistent puder og premium pude puder. De fleste tæpper bør ikke har brug for ekstra beskyttelse af en pude puden.

Overvejelser

Du vil gerne købe en tæppe pad for at supplere nogen nice tæppe du har i dit hus. Den primære årsag til dette er sikkerhed: en tæppe pad vil holde dit tæppe fra glide rundt om løber, og uden en du kan glide. Tæppe underlag er afgørende, hvis du har kæledyr eller små børn, der vil køre på tværs af dit tæppe på daglig basis. Et tæppe pad vil ikke kun gøre tæppet mere sikker i dit hjem, men det vil beskytte tæppet. De konstante scrunching af et tæppe uden en beskyttende pad bærer på fiber og farvestof.

Hvis du har kæledyr eller små børn, der er tilbøjelige til at spilde ting på gulvtæppet, købe en vandtæt tæppe pad. Dette hjælper med at beskytte dit tæppe fordi rod ikke vil blive absorberet af gnide pad, så når du rengør og deodorize tæppet, der bliver ingen dvælende aromaer fra ulykken. Når handel en gammel tæppe til en ny, kan du blive fristet til at holde de gamle tæppe pad, især hvis det er en bekvem størrelse. Gør ikke. Over tid absorberer tæppe pad lugte og fibre fra tæppe gennem naturlig slitage. Din nye tæppe fortjener en ny tæppe pad.

Justering

Hvis du har flere område tæpper, foretrækker du måske at købe et stort tæppe pad. Du kan skære tæppe pad med saks til at matche form og størrelse af dine tæpper. Blot bruge et målebånd og en markør til at skitsere form af tæppet, og skære tæppe pad et par inches mindre end tæppet så det ikke vil vise.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com