Hvad størrelse skal min udluftning sammenlignes med ovnen?

July 7

Hvad størrelse skal min udluftning sammenlignes med ovnen?

Ventilationskanaler ovenfor brændeovne, intervaller og ovne, også kaldet emhætter, fjerne ubehagelige lugte og luft forureninger produceret af madlavning og bagning. De kommer i forskellige stilarter og har forskellige funktioner, men den første overvejelse bør være på størrelse med aftræk, som den skal være stor nok til effektivt at udrydde dampe og lugter produceret af kogeplade og ovn.

At vælge størrelsen

For maksimal effektivitet har ventilen at være mindst lige så bred som komfuret eller koge top. Måle bredden af området før shopping for en udluftningsanordning eller hætte. Emhætter betydeligt større end området under dem kan påvirke den æstetiske appel af køkkenet.

Dimensioner & montering

De fleste udvalg ventilationskanaler og emhætter har dybder af 24 inches. Bredderne varierer mellem 24 inches og 66 inches, med størrelser til rådighed i 6-tommer intervaller, til at rumme alle størrelser af brændeovne. Uanset dimensioner komfur er den anbefalede afstand mellem toppen af ovnen og bunden af ventilen 24 til 30 inches, afhængigt af placeringen af skabet over ovnen, hvis det er relevant. Taller kokke kan også foretrækker en ventil, placeret i den højeste anbefalede position til at undgå at ramme det med deres hoved mens madlavning.

Stilarter af ventilationskanaler

Der er tre vigtigste stilarter udvalg ventilationskanaler eller hætter. En baldakin vifte hætte er formet som en markise og kan knyttes til en væg eller øvre kabinet bunden. Kabinet hætter kan kun knyttes til bunden af kabinettet. Skorstenen emhætter har smalle, chimneylike toppe og blussede-out bunde. Denne type bruges typisk over brændeovne, der er en del af en ø i midten af køkkenet.

Ventilation indstillinger

Ovn emhætter enten recirkulere luften produceret af madlavning og bagning eller uddrag sig hen til en ydre kilde. Recirkulation typer udnytte genanvendelige trækul filtre for at fælde lugt og røg og desinficere dem før de er frigivet tilbage i luften. Luft ekstraktion ventilationsanlæg er knyttet til kanaler, der dirigerer beskidt luften lige udenfor eller i et tomrum i kraterets bygning. Det sidstnævnte system normalt filtrerer luften med vaskbart aluminium mesh eller papir filtre før det sendes til den eksterne kilde.

Beregning af Ventilation behov

Producenter af ventilationskanaler og emhætter normalt giver diagrammer på deres mærkning til at hjælpe dig med at afgøre hvor meget ventilation dit køkken behov. Formere størrelsen af køkkenet, længde af bredde, og multiplicerer dette nummer 10, den formodede antal gange pr. time systemet vil filtrere luften. Dette vil give dig påkrævet minimum udvinding satsen at sammenligne med retningslinjerne for fremstilling.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com