Hvad størrelse skrue skal jeg bruge med 1/2-Inch Drywall?

September 27

Hvad størrelse skrue skal jeg bruge med 1/2-Inch Drywall?

For at holde drywall sikkert sted, skal de skruer du bruger den rigtige type for de materialer, der er involveret, og de skal være i passende længde. De fleste drywall skruer har "trompet" eller "Jagthorn" hoveder designet, så de kan være lidt forsænket ind i panelet uden at bryde den drywall papir der dækker under installation, men ikke alle af disse skruer er den samme.

Træ indramning

Skruer anvendes til at fastgøre 1/2-inch drywall til træ indramning skal være lang nok til at gå ind i skoven mindst 5/8 tommer. Du skal vælge en skrue, der er mindst 1 1/4 inches lang. Brug skruer lavet specielt til montering drywall til træ. Disse skruer har store, grove tråde, der giver dem en masse gribende magt i træ.

Metal indramning

Dukanvedhæfte korrekt 1/2-inch drywall til metal indramning, skal skruen trænge metal mindst 3/8 tommer. Det betyder, at skruen skal være mindst 1 tommer lang til sikkert holde drywall på plads. Der er to typer af skruer beregnet til brug i gips-til-metal-forbindelser: fine drywall skruer til 20-25-gauge metal indramning, og selv bore gipsvæg skruer til 12-20 gauge metal indramning. Begge typer har finere tråde end skruer designet til montering drywall til træ.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com