Hvad størrelse skruer til 5/8 Drywall?

January 4

Hvad størrelse skruer til 5/8 Drywall?

Drywall, der er fem ottendedele af en tomme tyk giver mere lydisolering end tyndere typer af gips. Det giver også en øget grad af brandsikring. Lokale bygningsreglementer kræver, at du installere fem ottendedele tommer drywall i områder nær varmeapparater og garager. Målet med disse regler er at holde brande fra rejser hurtigt fra højrisikoområder til beboet dele af boligerne. Installation af fem ottendedele tommer drywall kræver skruer i passende længde til at sikre maksimal stabilitet.

Typer

Drywall skruer kommer i flere varianter og i mange størrelser. De to typer af skruer du kan bruge til at installere fem ottendedele tommer drywall er typer W og S. Type W skruer er egnet til træ indramning. Type S skruer er designet til at trænge igennem stål indramning.

Skrue størrelse til træ indramning

Studs mindst fem ottendedele af en tomme til at støtte en bestyrelse af drywall på træ indramning, brug type W skruer til at trænge ind i skoven. For at fastslå, hvis en skrue er den korrekte længde, træk bredde af drywall du installerer fra længde af skruen. Hvis resultatet er fem ottendedele af en tomme eller større, er at skruen i passende længde. For eksempel, hvis du installerer fem ottendedele tommer drywall, du skal bruge skruer, der er 1 1/4 tommer eller længere.

Skrue størrelse for stål indramning

For stål indramning skal skruen kun trænge igennem tre-ottendedele af en tomme. Det betyder, at installere fem ottendedele tommer drywall over stål indramning kræver skruer, der er 1 tommer eller længere. Tunge gauge stål indramning, bruge drill-punkt type S skruer. Fine-gevind typen S skruer er egnet til lys-gauge stål indramning, som er typen af stål indramning mest almindelige i boligbyggeriet.

Overvejelser

Bemærk, at med længere skruer ikke ondt, men det vil ikke gøre en installation mere stabil. Længere skruer typisk koste mere og kræver en større indsats at installere, så vælger de korteste skruer muligt uden at kompromittere stabilitet af installationen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com