Hvad størrelse spacere til brug for gulv fliser

April 16

Hvad størrelse spacere til brug for gulv fliser

Du har lige startet en DIY tile gulvbelægning job og har alle de rigtige værktøjer til jobbet--en bygherre kridtstreg, gummihammer, lige kanter, en plan, murske og alle de ekstra nødvendige redskaber af flisebelægning succes. Dog, glem ikke en nødvendig men ofte oversete kvalitet tile gulvbelægning installation komponent: gummi eller plast flise afstandsstykker, der holde hver flise i skak, foret og fordelt korrekt.

Keramik og porcelæn gulv fliser

Industrien standard spacer størrelse for en bred vifte af keramik og porcelæn flise størrelser er 3/16 tommer. Denne spacer størrelse slår den bedste mellemvej mellem en tiltalende udseende, lette fremtidige vedligeholdelse og installation bearbejdelighed. De fleste keramik og porcelæn fliser på markedet har kun marginal variationer i størrelsen, men fliser, der varierer meget i størrelse kan kræve et større flise spacer, såsom ½ tomme.

Natursten

Natursten fliser er typisk ret konsekvent, varierende mindre end 1/16 tommer mellem stykker. Brug en 3/16-inch flise spacer med mest almindelige naturligt stengulv flise. Men hvis Natursten fliser varierer betydeligt, en større flise spacer--op til 3/8 tommer--skal træne de forskellige dimensionering.

Store modulære flise

Spacer dimensionering for store modulære flise (18 tommer og større) er ulogisk: istedet for benytter ekstremt store afstandsstykker, erfarne tile setters ofte bruger små, varierende fra 1/8 til 3/16 tommer. Store modulære flise kræver også ofte plastik afstandsstykker. Gummi afstandsstykker komprimere under vægten af store, tunge fliser.

Uregelmæssige fliser

Meget uregelmæssig flise--som Saltillo flise og hånd-producerede spanske asfaltudlæggere--kræver stor flise afstandsstykker. For eksempel, varierer irregulært, håndlavede fliser i længde og bredde op til ¼ tommer, så gør-det-selv brug for en stor spacer at finde midten jorden og fleksibilitet når afstand misdannet flisen. Yderst uregelmæssigt formet flise kræver 3/8-½-tommer flise afstandsstykker.

At trække eller ikke at trække

En masse af gør-det-selv spekulerer på, om det er nødvendigt at fjerne fliser afstandsstykker før fugning tile gulvbelægning. Det enkle svar er, at det ikke er nødvendige i de fleste tilfælde. Men i situationer, hvor flise spacer er flush (selv) med overfladen af flisen - eller bare lidt under det--spacer bør fjernes. Ellers er det perfekt egnet til at "stikke" flise afstandsklodser i injektionsmørtel, så længe de er mindst ¼ tommer under den flise overflade.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com