Hvad størrelse spacere til brug når du installerer flise

March 30

En flisegulv er en stærk og attraktiv gulve option, der kan tilføje værdi til ethvert rum. Når du har plukket dine fliser og din injektionsmørtel, du står med et dilemma: hvor langt bør du space fliser?

Indstillinger

Det synes simpelt nok, men afstanden ud flise er en beslutning, som kræver nogle tankevækkende planlægning. En tur til hardware butik, og du vil se, at valg er næsten uendelige. Ud over pre-made afstandsstykker oprette nogle personer deres egen ud af ting som tandstikkere, negle eller blyanter.

Hvis du vælger for at gå med en hjemmelavet spacer, Sørg for at uanset hvad du bruger er så konsekvent som muligt. Du skal også have en stor mængde på side. Hver flise du lægger ned, skal du mindst to afstandsstykker pr. side (otte for de fleste fliser). Hvis du beslutter at gå med præfabrikerede afstandsstykker, vil du normalt kunne købe dem i poser med 100 eller 200, og de er forholdsvis billige. De kommer i standard størrelser, der spænder fra 1/8 til 1/4 tommer, selv om større og mindre størrelser er tilgængelige. I slutningen af dagen, det hele kommer ned til to faktorer: planlægning og æstetik.

Hvad der passer i rummet?

Forhåbentlig, før du lægger ud endnu en firkant af flisen, du har planlagt ud dit mønster. Trække dit mønster ud på gulvet for at sikre, at dine linjer er lige, og du kender de vinkler, som du har brug for at skære. Når din mønster, overveje, hvor stort rummet er. Generelt, jo mindre værelse, de mindre du vil afstanden mellem dine fliser. Dette vil tillade dig at bruge flere fliser i området, at skabe illusionen af en større plads.

I en perfekt verden, alle værelser vil være helt firkantet, eller i det mindste alle væggene ville være ækvidistante på to punkter. Virkeligheden er, at du skal planlægge en forskel mellem afstanden i den ene ende, og afstanden, den anden. Dette kan ændre marginalt, eller op til flere inches. Hvis forskellen er ekstreme, overveje en større kløft mellem dine fliser til at give dig plads til at lege med placeringen og minimere virkningen af forskellen.

Foranstaltning to gange

Nøglen til en smuk flisegulv planlægning. Uanset hvilken størrelse du vælger at gå med, Sørg for at diagram hele mønsteret ud før du starter. Lege med indstillingerne, og sørg for at du har den kombination, der giver mest mening for værelset, og ser bedst til dig.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com