Hvad størrelse spisebord til brug for en spisestue

September 16

Hvad størrelse spisebord til brug for en spisestue

Der er en masse ting at overveje, når dekorere din spisestue og picking møbler. Størrelsen på dit bord er en af de første ting, du bliver nødt til at beslutte på, og flere elementer kommer i spil for at gøre det rigtige valg for dig og din familie. Tabellen sætter stemningen for hele rummet. Husk at når du vælger den nye tabel, at spisestue borde tendens til at være længere varig end nogen andre stykke af møbler i huset---det er en langsigtet investering, så vælg med omtanke.

Siddepladser

Måske er en af de største elementer i at vælge størrelsen af en spisebordet hvor mange pladser du har brug for på daglig basis. Antallet af medlemmer i din er det mindste antal pladser du skulle placere rundt om bordet. Komfortable siddepladser ordninger kræver mindst 2 fødder plads pr. voksen på en tabel indstillingen. En familie på fire ville kræve en tabel med mindst 8 fod lange langs siderne i en tabel, eller 2 fod per side af et firkantet bord. For en lille lejlighed eller en køkken krog/spiseplads, en lille ville runde bord, der har en omkreds af mindst 8 fod være trange, men tilstrækkeligt. For elegante spisestue plads mere bedre. Selvfølgelig bør du overveje flere steder hvis du vil være underholdende ofte.

Rummets størrelse

En anden overvejelse er størrelsen af din spisestue. Hvis du har en helt separat rum, du have sandsynligvis masser af plads, men hvis du har en lille krog, eller en kombination levende/spisning område, du vil have til at lave kvoter for plads. Selv i et stort rum dedikeret til et spisebord, kan en tabel, der overmander rummet gøre området ser små og trange. Tillad tilstrækkelig plads til bevægelse rundt om bordet og områder til at placere stole.

Figur

De fælles figurer til spisestue borde er rektangulære, firkantede, ovale og runde. Størrelsen på dit værelse og antallet af pladser vil være en del af din beslutsomhed på hvilken form der passer dig bedst. Anden end at er personlige valg og stil de vigtigste overvejelser. Rektangulære og kvadratiske borde optager mest plads og runde borde tendens til at være mere plads-besparelse.

Familie

Antallet af personer i din familie er ikke den eneste ting at overveje, når tænker på dit bord. Folk med yngre børn vil ønsker mere holdbare møbeltyper til at sætte op med ruhed unge bringe til et spisestue miljø, men også så meget ekstra plads som muligt samt at rumme ekstra familieaktiviteter.

Omkostninger

Afhængigt af dit budget, kan omkostninger spille en rolle i din beslutning om størrelse og stil af spisebordet du vælger. Populære tabeller for formelle spisestuer er tung træ eller glasborde, men fås også billigere modeller fremstillet af Formica.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com