Hvad størrelse strålende loft Panel har jeg brug for?

February 18

Hvad størrelse strålende loft Panel har jeg brug for?

Gulvvarme systemer fungerer ligesom solen, udstråler varme, der varmer objekter det kommer i direkte kontakt med. Forskellige type af gulvvarme systemer findes, herunder strålende loftspaneler. Strålende loftspaneler fordele varmen til alle objekter i et rum på samme måde loftslamper distribuere lys til alle rum i et rum. Bestemme størrelsen af en strålende panel behov for dit job kommer til en håndfuld af overvejelser, såsom overflade område og panel system.

Panelet størrelser

Du kan købe strålende loftspaneler i næsten enhver størrelse. Mens virksomheder producerer generiske paneler i standard størrelser som 2 fødder af 2 fødder eller 2 fod af 4 fødder, kan du købe brugerdefinerede paneler i enhver størrelse, du ønsker. Dette giver dig utallige muligheder, når det kommer til at vælge en størrelse for din strålende loftspaneler. Consulting ekspert installation før du bestiller din paneler kan hjælpe med at sikre, at hvad du bestiller passer din behov og plads.

Overfladeareal

Areal udgør en væsentlig faktor for strålende loft panel størrelse til dit job. Du skal vælge paneler, der passer ordentligt ind i areal af dit loft. For eksempel antage din loft foranstaltninger 18 fod af 18 fod. Du bør undgå at bruge 2-ved-4-fods paneler med dette loft, fordi fire ikke kan opdele jævnt i 18. Hvis bestilling tilpasset paneler, undgå at købe en kæmpe panel måling 18 fod af 18 fod, som dets vægt kan få det til at kollapse. For at finde ud af, hvordan bedst til at passe loftspaneler ind i din areal, oprette en tegning, til skala.

Varmelegemer

Nogle, hvis ikke alle, Tilslut strålende loftspaneler direkte til varmelegemer. Når du køber loftspaneler, sikre, at hvert panel, der opretter forbindelse direkte til en varmelegemet er stor nok til at fungere korrekt med denne enhed. Undgå for eksempel at købe en 2 ved 2 fod panel for en 3-mund-lange varmeelement. Prøv at købe paneler med indbygget varme elementer, eller dem, fra virksomheder, der fremstiller og installerer paneler og varmelegemer samtidigt, for at undgå et problem med dette.

Panelet sammenkobling

Nogle strålende loft panelsystemer kombinerer radiant paneler med konvektion paneler i et patchwork mønster. Konvektion paneler absorbere varmen fra radiant paneler og distribuere det ved opvarmning luftmolekyler, der kommer i kontakt med panelerne. Når du køber strålende loftspaneler, Sørg for at de kan forbinde med konvektion paneler uden et problem. Desuden, Sørg for at din konvektion og radiant paneler kan dække overfladearealet af dit loft sammen. Dette kan kræve oprettelse af en tegning.

Andre overvejelser

Forskellige andre faktorer påvirker størrelsen af loftspaneler du bruger. Hvis du installerer strålende loftspaneler som erstatning for andre typer af loftspaneler, blot købe nye paneler af samme dimensioner som de gamle. Hvis dit loft indeholder indlagt lys, købe paneler i lignende størrelser som lysarmaturer for at sikre alle loft elementer passer sammen ordentligt. I nogle indstillinger, såsom kontorbygninger, begrænse strukturelle vægt distribution krav størrelsen af paneler du kan bruge.

Installation

I sidste ende, du kun nødt til at beslutte efter hvilke størrelse strålende loftspaneler skal du hvis du planlægger at gøre installationen for paneler selv. Dette kræver at tage ned en eksisterende loft og installere radiant paneler i dens sted. Hvis du gør dette, kan du bruge din faktiske loft som life-sized model og opdele den i jævnt mellemstore sektioner – Bestil paneler baseret på størrelsen af disse sektioner. Hvis du planlægger at lade en professionel håndtag installation, overlade alt i hænderne på denne professionelle, herunder dimensionering og købe paneler. Dette kan op omkostninger ved et projekt, men også normalt resulterer i et bedre produkt.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com