Hvad størrelse tomat bur behøver jeg?

July 20

Hvad størrelse tomat bur behøver jeg?

Tomat er en fælles flerårig plante dyrket som en årlig i moderat klima. Størrelsen af tomat buret behov afhænger af type og række tomat vokset. Praecise tomater blomst på toppen når de nå deres maksimale vækst og stoppe i denne højde. Ubestemt tomater vokse meget højere og forgrene sig fra den side, spredes på jorden. Typen af tomat, sort og den forventede vægt af afgrøden bestemme bur størrelse.

Praecise tomater

Praecise tomater er normalt dyrkes i bure mindst 42 inches tall. Det er altid bedst at fejle på siden af forsigtighed ved fastsættelsen af størrelsen af tomat bur behov. Ved denne standard giver en højde på 60 inches gartner tillid til, at et bur, der er godt understøttet i jorden vil være høj nok til praecise tomater.

Ubestemt tomater

Ubestemt tomatplanter bare fortsætte med at vokse indtil frugt modnes. Minimum bur højde 72 inches anbefales. Fabrikanter har udviklet en firkantet bur i en række størrelser, lavet af heavy metal-wire, der er sammenklappelige til opbevaring. Denne buret udvider vækstområde og vil støtte en stor vægt.

Større tomater

Større sorter af tomater, eller dem at vokser frodigst, behovet for bure, der er mindst 72 inches høj, stærk nok til at bære vægten af de planter og frugter og har åbninger i wiren struktur der er stor nok til at rumme store tomater eller klynger af flere tomater.

Ekstra store tomater

Ekstra store tomater som bedre dreng eller Whopper vokse fra 5 til 8 fod høj og frugten er meget tung. Denne type af buret kan gøres ved hjælp af konkrete forstærkende wire. Klip ledningen til en længde på 6 fod og bøje det rundt i en cirkel, overlappende ender, indtil du har en runde bur ca 18 inches i diameter. Brug en mindre gauge ledninger til fast sikre de to ender af beton styrke wire sammen. Køre tre stakes jævnt fordelt rundt i buret i jorden i en afstand af 1 fod. Indsatserne bør udvide over vejbanen mindst tre fødder. Sikkert ledning buret til indsatserne. Huller i dette bur vil bære vægten af plante- og frugt og åbning i ledningen vil rumme størrelsen af de ekstra store tomater.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com