Hvad størrelse vindue enhed klimaanlægget tror jeg har brug for?

October 29

Hvad størrelse vindue enhed klimaanlægget tror jeg har brug for?

De fysiske dimensioner af en vindue klimaanlæg har intet at gøre med køling effektiviteten af enheden. Klimaanlægget størrelser er målt i britiske termiske enheder (BTU). Hvis du bruger et klimaanlæg, der har færre BTUs eller flere BTUs end nødvendigt for at køle størrelsen af rum, vil enheden ikke være effektiv.

Rummets størrelse

Rummets størrelse vil bestemme det nødvendige antal BTUs, der er kølekapacitet af en air condition. Måle længden og bredden af rummet. Formere længden og bredde sammen at finde areal af rummet. Hvis et rum er 100 til 150 kvadratfod, vil du har brug for en 5.000 BTU vindue aircondition. Det er imidlertid kun et udgangspunkt. Yderligere overvejelser kan mindske eller øge BTUs skulle køle en værelse effektivt.

Yderligere overvejelser

Hvis vinduet enhed air condition er cool køkken, tilføje en yderligere 4.000 BTUs til BTUs skulle køle det areal af rummet. For hver ekstra person over to, der vil indtage plads, tilføje 600 BTUs for hver person til de samlede BTUs behov. Hvis det rum, der vil være afkølet har masser af skygge fra direkte sol, fradrage 10 procent fra det samlede BTUs behov, eller hvis rummet er i direkte sollys, tilføje 10 procent. For eksempel, en skyggefuld plads, 150 kvadratfod, med 4 personer i det, ville savn en 6.000 BTU air conditionere (5.000 BTU (firkantede optagelser størrelse) + 1.200 BTU (to ekstra personer på 600 BTUs) = 6.200 BTUs – 10 procent for skygge = 5,580 BTU, rundet op til 6.000 BTUs.

Lav BTUs

Hvis du bruger et vindue enhed air conditioner, der er for lille til rummet, under hensyntagen til eventuelle yderligere overvejelser, enheden vil køre hele tiden men vil ikke effektivt eller effektivt køle rummet. Det vil fjerne fugtigheden, men rummet vil ikke føle sig så cool som hvis klimaanlægget størrelse var korrekt til rummets størrelse.

Høj BTUs

Vinduet enhed klimaanlæg, der har flere BTUs end hvad der kræves for størrelsen af rum plus eventuelle yderligere overvejelser vil slukke og ofte tilbage på. Enheden vil aldrig fjerne nok fugtighed i luften. Dette vil forlade lokalet, ubehageligt og fugtig.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com