Hvad størrelse Wire tror jeg har brug for en 16 Seer Goodman klimaanlægget?

November 17

Hvad størrelse Wire tror jeg har brug for en 16 Seer Goodman klimaanlægget?

Eje en ældre bolig ofte betyder at eje en gammel aircondition-enhed. Op til 50 procent af din elregning kan gå i retning af fjernvarme og fjernkøling ved du har en ældre, ineffektive enhed. Korrekt installation af en ny enhed, vil som Goodman SSX16 model air condition, som tilbyder op til 16 SEER ydeevne, reducere din energiomkostningerne betydeligt. Goodman er en af de største fabrikanter af aircondition i USA og producerer sine andele indenrigspolitisk i planter i Texas og Tennessee.

SEER

Årstidens Energy Efficiency Ratio er en bedømmelse baseret på den samlede afkøling output af en aircondition enhed divideret med den samlede elektriske energi input enheden kræver for at køre i den samme periode. Jo højere SEER antal, jo mere energi effektive enheden er. En SEER rating af 13 betragtes som et minimum; indstillinger gå hele vejen op til 24. En 16 SEER enhed er mere effektiv end i 13 SEER og kun marginalt dyrere. Og en 16 SEER enhed koster omkring 20 procent mindre for at køre om året end en 13 SEER.

Wire størrelse

Din 16 SEER Goodman klimaanlægget behov skal sluttes til dit hjems strømforsyning. Når du forbinder lav spænding portioner, som termostaten, bruge wire gauge #12 ledninger normeret til 20 ampere og 120 volt. For høj spænding ledninger forbinder enheden til dit hjems power supply, bruge #8 gauge ledninger, der er normeret til 40 forstærkere og 240 volt.

Andre elektriske behov

Når du foretager forbindelser mellem en 16 SEER Goodman aircondition og dit hjems magt, wiren skal ikke kun være korrekt dimensioneret, men også blive bedømt klasse II af den National Electric Code. NEC er standard for sikker elektriske installationer af National Fire Protection Association. De fleste stater og kommuner kræver elektriske arbejde i boliger og virksomheder følge NEC. Klimaanlægget skal være jordet for at reducere risikoen for elektrisk stød, når den er i brug. Bruge kobberledere kun når grounding din enhed.

Overvejelser

Ledningsføring krav til Goodman aircondition-enheder kan ændres over tid, selv om modelnummeret forbliver den samme. Altid kontrollere kravene ledninger, der kommer med en individuel enhed før du begynder installationen. Air condition-enheder skal installeres af en autoriseret tekniker. Ikke alene kan dette kræves af din kommune elektriske kode, men fordi høj spænding ledninger er involveret, øges risikoen for personskade eller død.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com