Hvad størrelse Wire tror jeg har brug for en kogeplade?

January 20

Hvad størrelse Wire tror jeg har brug for en kogeplade?

Cooktops, kræver ligesom andre husholdningsapparater, en ledning til at overføre elektricitet fra stikkontakten til enheden. At vælge den rigtige wire størrelse er vigtigt at sikre sikkerheden, korrekt funktion og energieffektivitet. Med kun et par fælles muligheder at vælge fra, er denne beslutning normalt meget ligetil. Bemærk, at gas cooktops har minimal elektriske krav og vil generelt bruge en standard stikkontakt og stik.

Sporvidde

Gauge refererer til en elektrisk wire tykkelse og er målt i henhold til den nationale elektriske kode AWG nummereringssystem. Ledninger med lavere AWG numre er tykkere og mere modstandsdygtig end ledninger med højere tal. En 220-240 volt standard kogeplade med en 40 amp breaker kræver en AWG No. 8 ledning. Cooktops med 50 amp breakers kræver en AWG No. 6 wire. Se brugervejledningen til ejerens eller navneskilt på bagsiden af kogeplade til din kogeplade elektriske krav.

Længde

Fordi de fleste cooktops er installeret tæt på stikkontakter, er længden af ledningen sjældent et stort problem. Sørg for wiren er længe nok til at nå Socketen uden at bøje eller strække. Lægger vægt på wiren kan skade det over tid. Hvis du skal bruge en længere ledning, kan du overveje at sænke gauge antallet at kompensere for spændingsfald.

Materiale

Bruge en solid, kobber ledning til en kogeplade. Aluminium og kobber-belagt aluminium ledninger er mindre resistente og er faktisk ulovligt i nogle stater. Hvis du skal bruge en aluminium wire, skal du bruge en med en lavere gauge nummer end det anbefalede antal for kobbertråde.

Stik

Se i brugervejledningen til din ejer vedrørende stik typen for din kogeplade. De fleste enheder disse dage kræver en fire-ben plug men mange stadig bruge en tre-ben. Sørg for at du har den tilsvarende stikkontakt installeret til at drive enheden.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com