Hvad sukkerrør har jeg brug for en gyngestol?

June 2

Hvad sukkerrør har jeg brug for en gyngestol?

At kende typen af sukkerrør, der er nødvendige for en gyngestol hjælper dig med at købe de korrekte forsyninger for at renovere eller gøre en ny plads på stolen. Caning er en vævning proces at skabe et dekorativt, men alligevel robust, sæde og ryglæn overflade på træ gyngestole. Forsyninger til caning en gyngestol er tilgængelige via online forhandlere, der specialiserer sig i denne type produkter.

Sæde Cane

Sukkerrør til gyngestol sæde omfatter rattan skræl og havet græs. Rattan stol spanskrør er en type, der anvendes for en åbne vævning mønster hvor du kan kæde sukkerrør gennem huller boret omkring ydersiden af sæde hul. Rattan skræl kommer fra det udvendige lag af rattan pole og er en robust mulighed for caning. Søgræs er et sejlgarn-lignende materiale, der er lignende i tekstur og udseende til reb. Denne togene indstilling virker godt på gyngestole hvor du kan ombryde fiber omkring hele sædet rammen. Søgræs har en ru fornemmelse i starten, men blødere med brugen.

Sukkerrør Spline

Sukkerrør spline er en kileformet strimmel af sukkerrør, som bruges til at sikre pre vævet rattan gjord til en fuge omkring rammen sæde. Rattan sukkerrør og havet græs, der er tråd i rammen af gyngestol ikke kræver sukkerrør spline at holde det på plads.

Runde kerne

Wicker gyngestole bruge en reed sukkerrør kaldet runde kerne til vævning sæde og ryg. Runde kerne er centrum kernen af rattan stilken og tilgængelige i mange diametre, afhængigt af det ønskede for gyngestol. Bruge runde kerne at væve et nyt sæde eller ryglæn eller reparere brudte sektioner på gyngestol vidjer.

Overvejelser

Overveje at købe en stol sukkerrør kit for at renovere sædet eller tilbage på en gyngestol. De fleste kits omfatte en pre vævet strop, der er skåret til den korrekte størrelse baseret på din måling. Prisen for et kit er ofte billigere end at købe alle de individuelle sukkerrør typer, når du kun har brug at arbejde på en gyngestol sæde eller ryglæn.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com