Hvad tager ridser ud af rustfrit stål apparater?

March 17

Hvad tager ridser ud af rustfrit stål apparater?

Rustfrit stål Hvidevarer tilføje en high-line look til ethvert køkken, men ridser i finish kan hurtigt mindske at look. I modsætning til andre belægninger og belægninger på apparater er rustfrit stål metal, ikke maling eller vinyl. Således, at fjerne ridser fra rustfrit stål finish af apparaternes sker på en anden måde end på andre finish. Heldigvis, fjerne ridser fra rustfrit stål apparater er mere om knofedt og tålmodighed end noget andet.

At fjerne ridser

Ifølge rustfrit stål Information Center, der nonmetallic slibende puder bruges til at fjerne lys ridser fra nogle rustfrit stål apparat finish. Gnide overfladen af ridset rustfrit stål i retning af finish korn. Når du fjerner ridser fra rustfrit stål ved hjælp af nonmetallic slibende puder, starter med grove korn puder, så færdig med finere korn puder. Efter gnide off en skramme i rustfrit stål med slibende puder, kan den resulterende finish se anderledes ud end den omgivende oprindelige finish.

Alternativ metode

Du kan også fjerne lys ridser i rustfrit stål apparat finish ved hjælp af automotive eller marine, polering forbindelser, en blød klud og knofedt. Altid forsøge at polere ud en skramme i rustfrit stål ved at efterligne så tæt som muligt på længde og retning af finish polering linjer. Når du fjerner en rustfrit stål bunden off ved hjælp af en polering sammensatte, ren rester efter retninger. Nyligt scratch-frie områder i rustfrit stål finish er omhyggeligt blandet med omkringliggende områder.

Blending finish

Når du fjerner ridser i rustfrit stål apparater, bruge fint sandpapir eller nonmetallic slibende puder til at blande i reparerede områder. Rustfrit stål finish som en bunden er fjernet er typisk blandet udad til omkring tre gange inden for den oprindelige bunden. Men gå ud, som du skal tilstrækkeligt blend i nyligt scratch-free rustfrit stål områder på et apparat. Blanding i en rustfrit stål finish område hvor du har fjernet en bunden kræver masser af tålmodighed til at udrette.

Overvejelser

Hvis du har brugt en polering foderblandinger til at fjerne en skramme fra en rustfrit stål apparat, kan du rense ud dens rester med eddike. Typisk, en 80-120 grus nonmetallic slibesvamp eller sandpapir er brugt til at gnide ud ridser i et rustfrit stål apparat. Dybe ridser eller gouges i rustfrit stål, men kræver ofte professionel lakering eller polering. Særskilt beskyttende belægninger på rustfrit stål apparat finish vil gøre scratch removal vanskeligere.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com