Hvad Tape vil overholde ting til betonblokke?

January 16

Konkrete og konkrete blokke er ikke designet til at obligation med tape. Nogle konstruktion klæbestoffer og epoxy vil arbejde med beton, men på grund af de porøse materialer som beton er lavet, tape virker sjældent godt til at overholde objekter. Men hvis du skal bruge tape på din betonblokke, vælge et bånd, der er designet til beton og påvirker ikke andre planer for din betonblokke.

Malertape

Afdækningstape er en af de bedste bånd til brug på betonblokke. Normal afdækningstape vil have minimal effektivitet, men der er mange variationer til afdækningstape, og nogle af dem er designet specielt til at arbejde på underlag som beton blokken. Ser for meget klæbende afdækningstape, der angiver potentielle anvendelse på betonblokke og træ sidespor.

Seam Tape

Seam tape bruges til at sætte op damp barrierer på beton vægge. Det er en hård tape designet til langsigtet fastholdelse. Selv hvis du ikke bruger damp hindringer og forsøger at fastgøre objekter til individuelle blokke i stedet for en hel væg, søm tape er stadig en god satsning for stærk tilslutning.

Tæppe Tape

Tæppe tape er designet til at holde objekter til glatte gulvoverflader, inklusive tæpper og måtter. Der findes flere typer af tæppe tape, men nogle versioner er designet specielt til beton. Dette er en anden type af alsidige tape, der kan arbejde selv om du vil vedhæfte noget udover et tæppe.

Tape spørgsmål

Vær meget forsigtig, når taping noget at dekoreret beton, eller konkrete du planlægger at dekorere i fremtiden. Beton med syre pletten eller fugemasse bør aldrig tapede. Båndet vil rip off fugemasse og skabe et sted for fugt at samle under betonoverfladen, ødelægger design. Hvis du har planer om at dekorere betonblok eller flise, bør du ikke vedhæfte noget til overfladen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com