Hvad teknikker bruges i kalkmalerier?

September 27

Hvad teknikker bruges i kalkmalerier?

De tidligste vægmalerier fundet er den går tilbage til 30.000 f.kr., blev opdaget i 1994 i Sydfrankrig på Chauvet-grotten. Gennem århundreder, har kunstnere som Michelangelo og Raphael malet vægmalerier til bedøvelse virkning. Kalkmalerier vundet selv anerkendelse som en politisk kunst bevægelse, når i begyndelsen af 1900-tallet, Diego Rivera og andre mexicanske muralists brugte dem til at viderebringe sociale budskaber. Vægmaleri teknikker omfatter fresco, mezzo-fresco, secco, marouflage og moderne frescography.

Fresco

Populære fra 13 til 1500-tallet, fresco (frisk) teknik indebærer maleri på friske eller våd gips at tillade farvepigmenter til at reagere med kalk i gips og fortyndes farverne. Det er vigtigt at begynde at male cirka en time efter at gipsen er blevet anvendt på væg eller loft overflade og fuldføre maleri inden for otte timer før gips hærder.

Mezzo-Fresco

Mezzo-fresco (moderat frisk) overtog fra fresco som den mest populære teknik for kalkmalerier i midten af 1500-tallet. Kunstnere bruge denne teknik til at male på moderat tørt gips. Bindemidler, såsom æg, lim eller olie, er forpligtet til at overholde maling til gips. Denne teknik kan anvendes til interne eller eksterne applikationer. For at teste, om gipsen er klar til mezzo-fresco anvendelse, tryk tommelfingeren ind i gips. Hvis gips giver, men du ikke forlader en tommelfinger print, du kan begynde at male.

Secco

I den secco (tør) teknik gælder kunstneren maling hærdede gips. Denne teknik kræver tilføje et bindemiddel som æg, lim eller olie til maling, så det vil holde sig til tørt gips. Det er kun egnet til indvendige applikationer, da programmet paint ikke er vejrbestandig. Fordi farvepigmenter ikke reagerer med gips, farverne bo rigtigt og fortyndet ikke, som med fresco teknik.

Marouflage

Med 3.000 år gamle marouflage teknik, kunstneren maler vægmaleri på et lærred og limer lærred væg overflade. Den største fordel ved marouflage er, at det giver for portability. Kunstnere brugt traditionelt kaninhud lim til at overholde lærredet, men blyhvidt malm blev mere populær i midten af 1800-tallet.

Frescography

Frescography er den moderne udgave af marouflage. Kunstnere digitalt design kalkmalerier på computere og maskine-print dem på lærred. Fordelen ved denne teknik er, at kalkmalerier kan være custom-designet og trykt for program på uregelmæssige formede vægge og overflader. Lærredet er vand - og ultraviolet-resistent, hvilket gør det velegnet til indvendige og udvendige bruger.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com