Hvad teknologien benyttes i Walt Disney Concert Hall?

August 8

Walt Disney Concert Hall i Los Angeles har været vært for arrangementer lige fra Los Angeles Philharmonic til Disneys verden af farve. De afrundede former struktur gør det arkitektoniske vidunder, men det spiller også en rolle i sin akustik.

CATIA

Føre projektet designer Frank Gehry bruges computerunderstøttede tredimensionalt interaktive program (CATIA) til at hjælpe med at designe bygningen. CATIA udviklet 3-D modeller og interiør, giver bygherrer en interaktiv metode til at konstruere bygningens primært træ og stål.

Forstærkere

I 2004 installeret den akustiske teknologivirksomhed otte P4 studio monitor forstærkere omkring koncertsalen. Disse forstærkere, som kan bevæge sig lodret og vandret, øge omfanget af lyden i koncertsalen gennem SL drivaggregaterne, som eliminerer den forvrængning, der normalt kommer fra traditionelle PA driver enheder. Systemets "slange feed" sender højtstående frekvenser i hele hallen. Det forbedrer lyd hyppigheden i områder langt fra scenen, eliminerer lyd forsinkelse og gør musikkens lyd mere naturlig.

Nagata Acoustics

Yasuhisa Toyota af Nagata Acoustics var Projektkoordinator bly og hjulpet designe interiøret i koncertsalen. Træ interiør blev dækket i sprøjtebeton så bygningen kan afhente lav-register lyd. Sæderne er arrangeret i en opløftende, cirkulær mode, der hjælper publikum hører subtile nuancer, mens toppe og dale i loftet diffuse højtstående lyde.

Bygning kurver

Nagata Acoustics og Gehry designet hallen som en serie af kurver, der hjælpe med at bære lyd i hele hallen. Toshiko Fukuchi af Nagata Acoustics påpeger, at selv små lyde selv kan høres med konkave vægge i modsætning til ikke-konkave vægge.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com