Hvad tid skal du dække tomatplanter før uventede Frost?

September 17

Tomater er sommeren afgrøder, der er bedst plantet i foråret eller højsommeren, for sommeren vækst og en tomat høst i sommeren og efteråret. Mange gartnere vælge at plante tomater i slutningen af sommeren og fastholde dem i slutningen af efteråret for en fortsat tomat høst. På tidspunktet kræver tomater beskyttelse mod frost.

Frost datoer

Gartnere bør begynde at beskytte deres tomater når efteråret frost tilgang. Ifølge tomat havearbejde Guru, vil tomater stoppe produktionen når natten temperaturer nå 60 grader F. Frost generelt opstår, når temperaturen falder under 50 grader F. Det er tid til at begynde at beskytte tomater.

Timingen for barkflis

Tomater kræver beskyttelse i løbet af natten og ikke i løbet af dagen i efteråret, som kan stadig sport varme dagtimerne temperaturer. Gartnere skal begynde ved at sprede en 2 - til 3-tommer lag af økologiske muld over jorden omkring tomater, beskytte rødderne mod eventuelle uforudsete frost.

Timingen for overdækning

Når en frost dato ankommer i enhver given voksende zone, er det vigtigt for gartnere at tage stærkere beskyttelsesforanstaltninger. "San Diego Union Tribune" foreslår oprettelse af en aktiepost ramme omkring tomatplanter og lægge et lagen over planterne hver nat, for at beskytte dem mod frysning.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com