Hvad tiltrækker fugle solsejl?

December 30

Hvad tiltrækker fugle solsejl?

Som mennesker griber mere og mere på fugl levesteder forlade mange af dem området. Andre, dog tilpasse sig deres nye omgivelser og bruge kriterier såsom mad og vandtilgængelighed, redebygning materialer og beskyttelse mod rovdyr og elementer til at beslutte, hvor reden og roost, ifølge wildlife specialist Mark E. Hostetler af University of Florida. Solsejl er en attraktiv nesting site for mange fugle på grund af den beskyttelse, de tilbyder.

Beskyttelse

Fugle er tiltrukket af markiser, fordi de beskytter dem og deres afkom fra vejr og rovdyr. Solsorte, stære og lignende fugle udgør roosts eller kvarter hjem to gange et år efter indlejringsniveauer, og de ser for mange af de samme funktioner, de søger deres nesting site, ifølge wildlife specialist Thomas Barnes af Kentucky Universitet. Den nesting site ikke altid den raste site for fugle under resten af året.

Gene fugle

Duer, huset spurve og stære er de mest almindelige gener fugle i menneskers hjem, ifølge University of Connecticut landbrugs udvidelse. Barnes tilføjer, at solsorte er en anden fælles gener. Massachusetts Audubon Society viser flere fugle, der yngler i eller på bygninger og huse: skorsten swifts, cliff Svalerne, laden Svalerne, amerikanske robins, hus finker, østlige phoebes, Sølvmåger, killdeer, amerikansk tårnfalke, snoretræk ugler, Californien wrens og endda Vandrefalk.

Duer racen i løbet af året, stære fra April til juli og huset spurve kan have to til tre kuld fra April til September.

Mad og vand

Hostetler siger at alle fugle har forskellige idéer om et ideelt levested, men mad er en vigtig faktor. En høg kan kigge efter en stor flade af arealer til jagt, mens en wren kan finde føde det bedst kan lide i din baghave.

At fjerne mad og vand kilder (efter du & rsquo; ve identificeret type af Fuglen yngler i dit fortelt) kan bidrage til at gøre sejlet mindre attraktiv, ifølge University of Connecticut landbrugs udvidelse.

Duer er så udbredt i byområder, forklarer den Human samfundet, fordi de var oprindeligt cliff beboere og by & rsquo; s bygninger er perfekt til dem. Også, de & rsquo; ll spiser næsten alt.

Farer af fugl reder

University of Connecticut udvidelse forklarer at fugleklatter kan skade og erodere bygningsoverflader, ødelægge vegetationen og generelt lugter ubehageligt. Ekskrementer kan forårsage elektrisk udstyr til funktionsfejl og reder udgør brandfare. Fugleklatter på jord kan fremme svampesygdomme og fugle bære en række sygdomme og parasitter, som sætter mennesker i fare.

Forebyggelse og beskyttelse

Det & rsquo; s vigtigt at identificere hvilken type af fugle er tiltrukket til dit fortelt, fordi den vandrende fugl traktat og truede arter loven gør diffusering eller dræbe de fleste fugle eller forstyrrer deres æg eller reder ulovligt uden tilladelse, siger UConn. Huset spurve, duer og stære er ikke beskyttet i henhold til denne lov, men du bør tjekke ud bekendtgørelser i dit område.

Du bør også beskytte dig selv, når der beskæftiger sig med fugl rede og ekskrementer af iført beskyttelsesudstyr: ansigtsmaske, handsker og overtræksdragt. Din bedste chance er at ansætte afskrækkende før redebygning sæsonen er begyndt.

University of Connecticut og University of Kentucky tilbyder udvidet lister over metoder til at holde fuglene væk fra dit fortelt, lige fra forebyggende produkter som fugl pigge og netting at skræmme taktik såsom bånd, avis og hawk eller ugle tal. Massachusetts Audubon Society har også nyttige oplysninger om afskrække fugl nesting og identificere plage fugle.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com