Hvad tiltrækker mandlige møl til kvindelige møl?

December 10

Hvad tiltrækker mandlige møl til kvindelige møl?

Alle skabninger, om human, animalsk eller insekt behøver en makker til at reproducere og holde deres befolkning går. Møl er ingen undtagelse til denne regel. På trods af at der er forskellige typer af møl, bruger alle de kvindelige møl metoden feromon for at tiltrække mænd.

Feromon fakta

Feromoner er luftbårne kemiske dufte sendt af møl og andre arter. Nogle tjener som påmindelser, fortæller andre at styre uden om et område på grund af et rovdyr. Parring feromoner alert medlem af det modsatte køn, at afsenderen er klar til at reproducere. Ordet feromon er en græsk begreb, der betyder "bærer af ophidselse."

Kvindelige duft

Kvindelige møl feromoner kan nå mandlige møl en mile væk. Hun kan tiltrække mere end én ad gangen, men hun vil parre sig kun med den mand, der når hende først. Efter parring, vil kvindelige lægge sine æg og dør kort tid efter. Den mandlige møl kan gå til mate med adskillige andre hunner i løbet af sin levetid.

Mandlige sanser

Møl afhente dufte, herunder feromoner, med de fuzzy antenner på deres hoveder. Hannen vil følge pheromone duft, indtil han finder kvindelige. Den mandlige møl er drevet af reproduktion instinkt og duften alene. En kvinde med lyse farver vil ikke tiltrække mandlige måneder bedre end et med kedelig farver.

Efter parring

Den kvindelige vil lægge op til 200 æg. Æggene vil blive spredt ud i små grupper på planter og andre grønne. Den kvindelige møl gør dette instinktivt som et middel til overlevelse. Selvom en predator finder én gruppe af æg, har anden gruppen en chance for at overleve.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com