Hvad tiltrækker møl i skabene?

November 10

Hvad tiltrækker møl i skabene?

Møl er almindeligt kendt som nogle af de mest ødelæggende skadedyr, når det kommer til tøj. Hvis de finder deres vej ind i dit skab, kan møl uoprettelig skade din uld, skind og silke varer. I mange tilfælde ved boligejere ikke selv, de har et problem, indtil det bliver et egentligt angreb. For at beskytte dig selv skal du være opmærksom på hvad tiltrækker møl til dit skab og hvad du kan holde dem.

Typer af møl

Tøj møl er dem, som typisk kan findes i skabene og tøj kister. Disse insekter er lille, omkring 1/2 tommer i længden, og creme til lys brun i farven. Tøj møl undgå lys og har tendens til at bebo mørke, uforstyrret steder som toiletter, kviste, kældre og tøj kister. Du kan finde flere forskellige typer af tøj møl i dit skab som casemaking tøj møl eller webbing tøj møl. Uanset hvilken type møl er, er dit tøj i fare for at blive ødelagt.

Hvad tiltrækker møl

Skabene er typisk mørke og tørre; nogle toiletter, som dem i loftet eller gæst, er også forholdsvis uforstyrret. Disse betingelser er ideel til tøj møl, fordi de ikke kan lide lys og de har brug for en uforstyrret område at lægge deres æg. Tøj består af animalsk fibre som silke, skind, uld, læder og fjer er de foretrukne fødevarer kilder af tøj møl. Tilstedeværelsen af disse fibre i skabene og tøj kister er hvad trækker møl til disse steder til foder og til at reproducere.

Sådan forhindrer møl

Den bedste måde at undgå et angreb af tøj møl er at holde dem fra at blive tiltrukket af dit skab i første omgang. Gemme tøj i stram-forsegling beholdere eller i cedar kister. Cedar er en naturlig møl frastødende, men for at det skal være effektiv, brystet skal har ingen huller eller revner, hvorigennem møl kan indtaste. Hvidvaske tøjet før gemme dem for at sikre, at eventuelle eksisterende æg eller larver dræbes. Regelmæssigt støvsuge tæppe i dit skab til at fjerne æg og larver.

Sådan Treat skadedyrsangreb

Overbrusning et par møl bolde i dit skab vil gøre noget for at kontrollere eller udrydde en tøj møl angreb. Møl bolde indeholde kemikalier som napthalene og paradichlorobenzene, som kun er effektiv i høje koncentrationer. For at bruge møl bolde ordentligt, Følg dosering retninger i behandling af den berørte tøj, så Opbevar det i en lufttæt beholder. Søg dit skab omhyggeligt for angrebne varer og kassere dem; derefter anvende insekticider indeholder ingredienser som pyrethrum, allethrin, chlorpyrifos og permethrin til skab tæpperne, sokler og under møbler. Gælde ikke insektgift direkte til tøj eller sengetøj.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com