Hvad tiltrækker træ edderkopper?

June 28

Træ edderkopper er et kaldenavn for fælles jægeren edderkopper, en familie af edderkopper består af mere end 1.000 arter. Træ edderkopper er kendetegnet ved deres affinitet for woody regioner og betydeligt til gavn. De findes rundt om i verden, fra det sydlige USA, Sydamerika, Europa, Afrika, Asien og Australien. De varierer i størrelse og er tiltrukket af en række bytte varer og krisecentre.

Træ pæle

Træ edderkopper er, som deres Brugernavn antyder, tiltrukket til træ. Woody bunker som brænde, der ligger omkring dit hjem vil blive betragtet som prime fast ejendom til træ edderkopper. De vil ofte reden i vægge og tage ly i enhver type af træ. Edderkoppen lægger sine æg under stykker af løs træ, fører til en større angreb. De kan findes under løs træ bark i naturen.

Bytte

Træ edderkopper lever af små insekter. At have nogen form for angreb i dit hjem kan tiltrække træ edderkopper. Kakerlakker er blandt mange jægeren edderkopper livret. Nogle folk vil selv gerne trække på hjælp fra Huntsmans at reducere kakerlak populationer i deres hjem. De spiser også hvepse og Sølvfisk. Mange gartnere vil flytte jægeren edderkopper de finde i deres hjem i deres haver til at fungere som en slags haven udsmider, spise nogen skadedyr insekter.

Forebyggelse

Du kan holde jægeren edderkopper væk i stedet for at tiltrække dem ved at mobilisere hjælp af gekkoer. Geckos er insektædende og vil spise en bred vifte af insekter, herunder træ edderkopper. Frigive et lille antal geckos ind i dit hjem, hvis du bor i et varmt klima, hvor de kan overleve hele året, kan drastisk at reducere befolkningens træ spider. Picking up enhver løs træ i din kælder og holde det i en aflåst boks vil også gøre dem mindre interesserede i hug i dit hjem. Caulk op revner i dine vægge til at forhindre spiders ind dit hjem i første omgang for en endnu mere effektiv behandling.

Bider

Jægeren edderkopper ikke betragtes som farlige for mennesker og hvis man bider dig, det sandsynligvis vil kun resultere i nogle mindre smertefuld hævelse og kløe. Behandle bid med antiseptisk middel til at forhindre infektion og tryk derefter på en kold pack til at hjælpe med at lindre hævelse. Bid mærke bør gå væk inden for et par dage. Konsultere en læge, hvis du bliver syg, eller hvis symptomerne vedvarer, som det er muligt, du kan have en allergisk reaktion eller du var lidt efter noget en mere farlig edderkop.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com