Hvad tiltrækker vaskebjørne?

June 14

Hvad tiltrækker vaskebjørne?

Vaskebjørne, undertiden kendt som naturens lodne indbrudstyve, har ringmærket haler, en sort pels ansigtsmaske og kan veje op til 60 pounds. Vaskebjørne har en tendens til at rode rundt folks hjem for mad; de kan lide at spise alt fra frugt og veggies til pet food og skrald. Fordi vaskebjørne vil snige sig til hjem og tage hvad er tilgængelige, er det vigtigt at vide, hvad kan tiltrække dem til dit hjem.

Farm lager

Hvis du bor på en gård, Sørg for at låse op farm lager. Husdyr ud i fri kan være underlagt en vaskebjørn appetit. Vaskebjørne vil spise en løs og gratis-roaming farm bestand, herunder kalkuner, kyllinger, ænder og andre små dyr, at det kommer på tværs og ikke ser som konkurrence. Låse op din bestand.

Haven områder

Enhver fødekilde, der er blevet plantet eller forekommer naturligt udenfor vil tiltrække vaskebjørne. Haven køkkenhaver og frugttræer kan potentielt trække på disse skraldemanden for en gratis og velsmagende måltid. De nyder især kødfulde frugter og grøntsager såsom bær og majs.

Skrald

Skraldespande eller kompost bunker giver et tilholdssted for vaskebjørne. Disse dyr vil rode gennem selv de mest beskidte skrald at finde eventuelle rester, der ville gøre et godt måltid. Det er altid smart at låse op din affaldsjournal dåser og kompost dynger for at sikre, at vaskebjørne ikke vil kunne få adgang til dem.

Vand

Disse skraldemanden rode ikke altid for fødevarer kun. Noget i gården, der fungerer som en regn catch-all, såsom en fugl bad, vil tiltrække vaskebjørne og give dem en efter måltidet drink.

Pet næring

Hvis du har uden for kæledyr, fungere deres mad og vand skåle som store fristelser for sultne vaskebjørne. Vaskebjørne vil spise tørre eller dåse animalske fødevarer lige ud af skålene, hvis de kan finde den.

Potentielle huler

Hvis en vaskebjørn mener, at det har fundet en potentiel hule omkring dit hjem, kan du forvente at se det ofte. Lille og hyggelige steder som hule træstammer, åbne skure og garager, skorstene, andre animalske huler og rum under indgangsparti og dæk kan fungere som et hyggeligt hjem for vaskebjørne.

Insekter

Vaskebjørne er tiltrukket af insekter og nyde, hvilket gør dem deres måltider. Pas på vaskebjørn besøg efter en kraftig regn, når insekter som larver og orme komme i nærheden af overfladen, hvilket gør det lettere for vaskebjørne at grave dem af jorden.

Party rester

Hvis du har hostet en fest natten før og glemte at rense ud grill grill eller udendørs møbler af sauce eller sidesten mad, vil vaskebjørne komme og nyde det så meget som du gjorde aftenen før.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com