Hvad Toilet Tank har 7-tommer Bolt huller?

December 15

Flere Case toilet modeller har en 7-tommer afstanden mellem bolt-hullerne. Disse modeller blev fremstillet i begyndelsen af 1950 ' erne og er ikke længere gøres da Briggs fremstilling købte virksomheden i 1963. På grund af dette, reservedele har tendens til at være dyrt. Fordi sagen var kendt for sin kvalitet toiletter, foretrækker mange boligejere dog betale de ekstra penge til at holde deres sag toiletter arbejder.

Måling

Måle bolt afstanden af din sag toiletsæde mellem centrene i to huller hvor sædet er boltet til toiletkummen. Moderne toiletter har typisk en bolt afstand af 5-1/2 inches, i modsætning til ældre toiletter, der kan måle 7 inches eller mere. En anden måde at måle toiletsædet er at lukke låget og måle fra midten af hængslet på forsiden af sædet. Sag toiletsæder fandtes i størrelser, runde eller aflange. Runde sæder måler 19 inches i længden, og aflange sæder er 20-3/8 inches lang.

Modeller

Af de 20 eller deromkring toilet modeller fremstillet af sagen, har kun tre sæde hængsler, der tillægger tanken på 7-tommer Centre. Den anden Model et toilet foregik mellem September 1935 og juli 1950. Virksomheden begyndte fremstilling af 1000 model i juli 1950 og 1150 model i oktober 1952.

Omkostninger

Dele til sag toiletter har tendens til at være på den høje side i forhold til andre toiletter fordi originale dele er svære at finde. Da selskabet gik fallit i 1963, bliver nye dele ikke længere fremstillet. Sæderne, fremstillet af andre selskaber kan nogle gange bruges på sagen toiletter, men de vil ikke passer ordentligt. Andre dele, som ballcocks og flush ventiler, fungerer kun, hvis de var specielt lavet til sag toiletter.

Om

Sag toiletter var lavet af glaseret porcelæn, en hård ler materiale, der er brændt ved høje temperaturer og belagt med en keramisk glasur til at gøre det ikke-porøs. Ifølge deres 1949 katalog kom sag toiletter i en lang række andre farver end hvid. De beslag på tankene blev designet af selskabet og skræddersyet til de enkelte modeller, de blev brugt på. Alle udsatte metal, inklusiv håndtag på toilettet, var forkromet. Ifølge sag spare dens toiletter på vandet, som er en vigtig overvejelse i dag.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com