Hvad tomater vokser bedst i varme, tørre steder?

October 24

Hvad tomater vokser bedst i varme, tørre steder?

Der er mange sorter af tomater på markedet, hvoraf nogle vil vokse i varmt, tørt klima. Forskellen mellem voksende tomatplanter, der producerer et par tomater eller en masse tomater afhænger af typen plante du vælger og pleje du giver. Der er dog nogle sorter, der er mere varme-tolerant end andre, forbedre dine chancer for at producere sunde og velsmagende tomater i et varmt og tørt klima.

Sioux og Super Sioux

Ifølge Dr. tomat frøfirma er Sioux en arvestykke udvalg, der oprindeligt blev udgivet i 1944 ved University of Nebraska. Det har en sød, syrlig smag, og planterne producere pålideligt stor høst, selv i varme, tørre klimaer. Frugten er rød og vejer omkring 6 oz. når den er moden. Det er defineret, hvilket betyder, at det producerer indtil den første frost, og sætter i 70 dage. Super Sioux er en forbedret version af Sioux, men planten er mindre og producerer 4 oz. frugt.

Costoluto Genovese

Costoluto Genovese tomat er solide og er godt i varmt vejr. Når den er moden, det er røde med en fliget, højtravende formet. Det har en intens, syrlig smag, der gør det godt for saucer og pastaer. Denne sort vil fortsætte med at producere, selv når vejret bliver køligt. Det er ubestemt og sætter i 78 dage.

Pearson forbedret

Tomatplante Pearson forbedret producerer store, røde, fladtrykt-globe-formede, glatte-flået frugt. Denne type af tomat i gennemsnit omkring 7 ounce og er praecise, hvilket betyder, at alle dets frugt modnes i en kort periode. Det sætter i 80 dage og anses for at være god til konservesindustrien.

Porter's Pride

Tomat avlerne levere selskab beskriver dette konservering i dåse tomat som medium-størrelse med "større, rundere og lyse rød" frugter. Tomat er blomme-form med øm hud og en sød smag. Dens inderlighed gør det velegnet til tørre regioner såsom Texas. Det er ubestemt og tager omkring 70 dage for at indstille.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com