Hvad tråd Tape til brug for gasrør

September 6

Gasrør bruges til at forbinde din levering af gas til en gas apparat som en tørretumbler, vifte, vandvarmer eller ovn. Mange kommuner kræver brug af rør gevind fugemasse eller gas tape for at forhindre gas lækager. Hvis tråde på rørene ikke forseglet korrekt, kan det føre til farlige dampe ind i dit hjem.

Hvad er tråd Tape?

Tråd tape er en fleksibel ikke-klæbende glasfiber tråd, der er blevet belagt med polytetrafluorethylen (PTFE). Tråd tape kaldes ofte Teflon tape, selv om varemærkeindehaveren af Teflon, DuPont ikke fremstille en tråd tape. Slidbane tape giver smøring, når du tilslutter to stykker af rør og udfylder eventuelle minut huller i tråde til at forhindre lækager.

Gas rør tråd Tape

Når gas forbindelsesstrækninger skal du en gul tråd tape, der er godkendt for gas fittings. Når du besøger afsnittet VVS i din isenkræmmer, bede om PTFE tape. Tråd bånd er farvekodede i forhold til deres anvendelsesformål.

Tråd Tape fordele

Tråd tape er ideelle for semi-permanente forbindelser. Når du erstatter et apparat, skal gas-stik altid udskiftes. Bruge tråd tape vil tillade dig at få en god tætning mellem forbindelser, men ikke har nogen klæbende egenskaber, hvilket gør udskiftning enklere.

Hvordan at bruge tråd Tape

Tråd tape bør anvendes til alle mandlige tråd ender undtagen når udgangen er blusset. Hvis du vil anvende båndet, skal du holde tape i bunden af trådene med den ene hånd. Wrap tape i retning af trådene i stikket, indtil trådene er dækket--normalt to til fem wraps tape, overlappende båndet lidt. Når du indsætter den mandlige ende i den kvindelige ende hånd, spænd den med en skruenøgle, indtil det er stramt. Ikke over stramme eller skru stikkene, da dette kan beskadige båndet.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com