Hvad træ til brug for en køkkenhave

March 17

Hvad træ til brug for en køkkenhave

Køkkenhaver til hjem gartnere bruger en række forskellige træ materialer. Træ der bruges til at yde strukturel støtte til vegetabilske højbede, som en dekorativ behandling og som en del af en støtte ramme for grøntsager. Træ bruges også i skilte til markering af områder i haven og for stakes for at skabe støtte til vining planter. Type af træ, der anvendes vil afhænge stærkt på hvad du vil bruge det til.

Logs

Bruge logarkiver i haven skaber en rustik og landlig æstetiske, der kan være meget glædeligt. Og hvis du har adgang til logfiler eller en skov, det er en af de mest omkostningseffektive løsninger, der er. Logs tager normalt meget længere tid at rådne end cut eller høvlet træ gør, så det er holdbart nok til det våde miljø i en køkkenhave. I nogle tilfælde, du kan endda finde gamle, kasseret eller anvendes logs, gøre adgangen til træ endnu nemmere og billigere end købe uslebne træ.

Pres behandlet

Trykimprægneret træ er stærkt pletbestandigt og vil tage længere tid at bukke under for at rådne i den våde og fugtige miljø af en have. Trykimprægneret træ er et af de billigste træ produkter, der kan købes i en havearbejde eller hjem levering butik. En af ulemperne ved trykimprægneret træ er imidlertid, at det kan udvaskes farlige kemikalier i jorden over tid. Kontrol for at se fremstillingen af trykimprægneret træ vil hjælpe med at forhindre dette fra at være et problem. Trykimprægneret træ er et godt valg for varer, der er bestemt til at bo i haven i en lang periode, såsom kantning for vegetabilske højbede.

Høvlet træ

Høvlet træ vil give en skarp og clean-cut udseende til en køkkenhave. Høvlet træ er også det bedste valg for byskilte og stakes. Du kan bruge høvlet træ, til at bygge din egen espalier, arbor eller hegn omkring din have, der også kan fordoble som en støtteordning for vining planter. Høvlet træ kan købes i forskellige længder og størrelser på en havearbejde eller hardware butik.

Rot-resistente

Rot-resistente træ er vigtig på grund af de våde og fugtige miljøer med en have. Eksempler på rot-resistente woods cedertræ og redwood. Disse træsorter er ikke behandlet med chemcials, så faren for at have dem sive ned elementer i den havejord er minimal. Men disse træsorter er dyrere og i nogle tilfælde kan være svært at finde i visse områder


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com