Hvad træ til brug for trappetrin

November 17

Hvad træ til brug for trappetrin

Intet tilføjer skønhed til et hjem så meget som naturlige trægulve. Til priser på op til $8 pr bord mund- og mere til eksotiske sorter, men kan det være uoverkommeligt dyre, især til brug som trappe slidbaner. Der er alternativer til solid hårdttræ slidbaner, der giver den samme skønhed til en meget mindre pris, så en skinnende hårdttræ look ikke har at bryde banken.

Typer af slidbaner

En solid træ slidbanen er normalt bruges, når trappe slidbanen spænder over stringere uden nedenunder støtte. I dette tilfælde, kræver de fleste koder det gøres fra 2-tommer møbler kvalitet hårdttræ. Denne tilgang er sikker på at være dyrt, og massivt træ er tilbøjelige til at fordreje over tid. Et billigere alternativ er at konstruere trappen på en sådan måde, at slidbaner er lavet af byggeri-grade træ, som derefter dækket det med en falsk slidbane, der kan være meget tyndere.

En type af falske slidbanen er lim-laminat, som består af tre eller fire stykker af hårdttræ, normalt eg, limet tæt sammen i en vekslende korn mønster og derefter høvlet til en 1-tommer-tykkelse. Dette eliminerer vridning og er billigere end at gøre slidbanen fra et solidt stykke træ. Men det giver slidbanen en uønsket stribede udseende.

Den konstruerede slidbane, en anden type for det meste lavet i Kina, er en forbedring. Det består af en lamineret kerne, gjort meget gerne en slagter blok, dækket af et 1/4-inch lag af løvtræ og en tilknyttet næse. Dette opfylder de arkitektoniske træværk netværk standarder for laminering og giver udseendet af en solid slidbane.

Hybrid slidbanen er endnu billigere alternativ og kan bruges når tæpper vil dække størstedelen af slidbanen. De ydre kanter af denne slidbane er lavet af et fint trægulv, mens en billigere hårdttræ bruges i midten hvor det ikke ses.

Farve og Design

Eg er den mest almindelige løvtræ bruges til trappe slidbaner, og mens det kan være farvet til at matche mest træ farver, der er en bred vifte af hårdttræ alternativer. Poppel, aske, birk, ahorn og elletræ er nogle blonde woods, at lysne området mens mahogni, kirsebær, jatoba og valnød er eksempler på mørke træsorter, der giver den rigdom. Derudover manipuleret bambus slidbaner findes nu i mange farver og har en pulserende, grynet udseende. De har den ekstra fordel af at være en bæredygtig skovforvaltning produkt. Uanset om du matchende en eksisterende gulv, fremhæve en favorit tæppet eller blanding med et farveskema, får du et bredt udvalg at vælge imellem.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com